Vilgain Praf de albus de ou ⁠–⁠ 100% ouă uscate, 81% proteine la 100 g, nemodificat genetic, fără aditivi.

Vilgain Praf de albus de ou ⁠–⁠ 100% ouă uscate, 81% proteine la 100 g, nemodificat genetic, fără aditivi.

100% garanție de returnare a banilor Dacă nu sunteți mulțumit, vă vom returna banii.

Vilgain Praf de albus de ou - sursa perfectă de proteine pentru clătite, smoothie‑uri sau ca topping

Doriți să vă condimentați mesele cu proteine de calitate? Sau vă place o omletă, cu două ouă întregi și încă două albușuri? Vilgain Praf de albus de ou vă permit să o faceți imediat, fără să spargeți ouăle sau să separați gălbenușurile de albușuri. Albușul de ou este o super proteină animală cu toți aminoacizii esențiali, fără grăsimi și colesterol.

100% albuș de ou, nimic mai mult

Ouăle provenite de la crescătoriile belgiene sunt scoase din coajă și albușurile sunt separate de gălbenușuri. Albușurile sunt apoi pasteurizate - pentru a scăpa de orice agenți patogeni potențiali și pentru a prelungi durata de valabilitate. Acestea sunt apoi injectate sub presiune ridicată într‑o cameră de uscare, unde apa se evaporă pentru a produce o pudră albă, fină, cu peste 80 % proteine grase. Nu conține materii prime modificate genetic sau alte ingrediente derivate din OMG‑uri.

Folosiți‑le oriunde trebuie ouă proaspete

Albușurile noastre uscate - ca și cele proaspete - nu au miros. Se laudă cu o textură fină, solubilitate bună, termen lung de valabilitate și depozitare ușoară.

Le puteți folosi oriunde ați folosi albușuri proaspete. Folosiți ca și albușurile proaspete pentru a face glazură sau aluat de zăpadă după ce le bateți cu apă. 100 de grame de pudră amestecată în 700 ml de apă reprezintă aproximativ cantitatea de albuș de ou din 25 de ouă de găină, adică aproximativ 800 g de albuș de ou. Dar o puteți adăuga la terciuri și smoothie‑uri ca sursă de proteine de calitate pentru prepararea de smoothie‑uri și terciuri.

De asemenea, este perfect în biscuiți de tort și cruste, rulade, meringues, pavlova, biscuiți, frigărui, produse de patiserie, macarons, toppinguri.

Vilgain Praf de albus de ou în puncte:

  • albușuri pasteurizate, fără aromă
  • mai mult de 80% proteine în 100 g
  • zero grăsimi, zahăr și colesterol
  • 4 g de amestec este echivalent cu 1 ou
  • fără OMG
  • fără lactoză în mod natural
  • utilizare largă

Ingrediente

100% praf de albuș deou.

Originea ouălor: Belgia.

Alergenii sunt evidențiați cu bold în ingredientele produsului.

Tabele calorice

100 g
Valoare energetică1510 kJ / 361 kcal
Grăsimi0 g
- din care saturate0 g
Carbohidrați7,8 g
- din care zaharuri0 g
Proteine81,1 g
Sare3,3 g
Ambalaj: 500 g

Instrucțiuni de utilizare

  • Potrivit pentru prelucrarea ulterioară.
  • Amestecați pulberea cu apă într‑un raport de 1:7*.
  • Faceți o cantitate mică de terci.
  • Adăugați încet apă și lăsați să stea.
  • Se amestecă sau se bate până la consistența dorită - ideal netedă.
  • Cofetarii lasă întotdeauna albușurile să se dizolve până a doua zi.
  • Potrivit pentru prepararea mâncărurilor dulci și sărate.
  • 4 g de amestec echivalează cu conținutul de albuș de ou din 1 ou.

*100 g de pulbere amestecată în 700 ml de apă corespunde aproximativ albușului din 25 de ouă de găină (aproximativ 800 g de albuș de ou).

Aviz

  • Alimente.
  • A se păstra într‑un loc uscat și întunecat, la o temperatură sub 18 °C.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Recenzie

Scrie o recenzie
4,4
332 evaluări

foarte bun. Eu adaug la brânza de vaci

Cu kefir și miere după antrenament foarte frumos răcoritoare.

Nu am găsit nicio utilitate pentru ele în dieta noastră.

Îl folosesc aproape în fiecare zi - coacem și pun fructe și topping deasupra - yummy

Întrebări

16
întrebări cu răspuns
Îl pot păstra în frigider?
Vă rog. Orice sfaturi despre cum să bateți albușurile uscate într-o zăpadă groasă bună. Vă mulțumim. Până acum nu putem obține aceeași consistență ca albușurile de ou lichide.
Bună ziua, pentru terci sau ouă amestecate, de exemplu, trebuie să bateți cu apă sau doar să adăugați la amestec?
Bună ziua, pentru terci sau ouă amestecate, de exemplu, trebuie să bateți cu apă sau doar să adăugați la amestec?