Vilgain Praf de albus de ou – 100% ouă uscate, 81% proteine la 100 g, nemodificat genetic, fără aditivi.
Vilgain Praf de albus de ou – 100% ouă uscate, 81% proteine la 100 g, nemodificat genetic, fără aditivi.
Vilgain Albușuri de ouă uscate - Sursă perfectă de proteine pentru clătite, smoothie‑uri sau ca topping
Vreți să vă condimentați mesele cu proteine de calitate? Sau îți place să faci o omletă, cu două ouă întregi și încă două albușuri? Vilgain Egg Whites vă permite să o faceți imediat, fără să spargeți ouăle sau să separați gălbenușurile de albușuri. Egg Whites este o super proteină animală cu toți aminoacizii esențiali, fără grăsimi și colesterol.
100% albuș de ou, nimic mai mult
Ouăle provenite din crescătorii de albușuri belgiene sunt sparte din coajă, iar albușurile sunt separate de gălbenușuri. Albușurile sunt apoi pasteurizate - pentru a scăpa de orice potențiali agenți patogeni, prelungind în același timp durata de valabilitate. Acestea sunt apoi injectate sub presiune înaltă într‑o cameră de uscare, unde apa se evaporă pentru a produce o pulbere fină, albă, cu peste 80 % proteine integrale. Nu conține materii prime modificate genetic sau alte ingrediente derivate din OMG‑uri.
Folosiți‑le oriunde se găsesc ouă proaspete
Albușurile noastre de ouă uscate - ca și albușurile proaspete - nu au miros. Se mândresc cu o textură fină, o bună solubilitate, o durată de depozitare lungă și o păstrare ușoară.
Le puteți folosi acolo unde albușurile proaspete de ouă sunt altfel potrivite. Folosiți ca albușuri proaspete pentru a face glazură sau aluat de zăpadă după ce le bateți cu apă. 100 de grame de pulbere amestecate în 700 ml de apă reprezintă aproximativ cantitatea de albușuri din 25 de ouă de găină, ceea ce înseamnă aproximativ 800 g de albuș de ou. Dar o puteți adăuga în terciuri și smoothie‑uri ca sursă de proteine de calitate pentru prepararea de smoothie‑uri și terciuri.
De asemenea, este perfect pentru biscuiții și crustele pentru prăjituri, rulade, meringues, pavlova, biscuiți, frigărui, produse de patiserie, macarons, topping‑uri.
Vilgain Albușuri de ou în puncte:
- Albușuri de ou pasteurizate, fără aromă.
- mai mult de 80% proteine în 100 g
- zero grăsimi, zahăr și colesterol
- 4 g de amestec echivalează cu 1 ou
- Fără OMG
- fără lactoză în mod natural
- utilizare largă
Ingrediente
100% praf de albuș deou.
Originea ouălor: Belgia.
Alergenii sunt evidențiați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1510 kJ / 361 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- din care saturate | 0 g |
Carbohidrați | 7,8 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 81,1 g |
Sare | 3,3 g |
Instrucțiuni de utilizare
- Potrivit pentru prelucrarea ulterioară.
- Amestecați pulberea cu apă într‑un raport de 1:7*.
- Faceți o cantitate mică de terci.
- Adăugați încet apă și lăsați să stea.
- Se amestecă sau se bate până la consistența dorită - ideal netedă.
- Cofetarii lasă întotdeauna albușurile să se dizolve până a doua zi.
- Potrivit pentru prepararea mâncărurilor dulci și sărate.
- 4 g de amestec echivalează cu conținutul de albuș de ou din 1 ou.
*100 g de pulbere amestecată în 700 ml de apă corespunde aproximativ albușului din 25 de ouă de găină (aproximativ 800 g de albuș de ou).
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat și întunecat, la o temperatură sub 18 °C.
- Vilgain s.r.o. (fostă Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (fostă Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.