Vilgain Praf de albus de ou – 100% ouă uscate, 81% proteine la 100 g, nemodificat genetic, fără aditivi.
Vilgain Praf de albus de ou – 100% ouă uscate, 81% proteine la 100 g, nemodificat genetic, fără aditivi.
Vilgain Praf de albus de ou - sursa perfectă de proteine pentru clătite, smoothie‑uri sau ca topping
Doriți să vă condimentați mesele cu proteine de calitate? Sau vă place o omletă, cu două ouă întregi și încă două albușuri? Vilgain Praf de albus de ou vă permit să o faceți imediat, fără să spargeți ouăle sau să separați gălbenușurile de albușuri. Albușul de ou este o super proteină animală cu toți aminoacizii esențiali, fără grăsimi și colesterol.
100% albuș de ou, nimic mai mult
Ouăle provenite de la crescătoriile belgiene sunt scoase din coajă și albușurile sunt separate de gălbenușuri. Albușurile sunt apoi pasteurizate - pentru a scăpa de orice agenți patogeni potențiali și pentru a prelungi durata de valabilitate. Acestea sunt apoi injectate sub presiune ridicată într‑o cameră de uscare, unde apa se evaporă pentru a produce o pudră albă, fină, cu peste 80 % proteine grase. Nu conține materii prime modificate genetic sau alte ingrediente derivate din OMG‑uri.
Folosiți‑le oriunde trebuie ouă proaspete
Albușurile noastre uscate - ca și cele proaspete - nu au miros. Se laudă cu o textură fină, solubilitate bună, termen lung de valabilitate și depozitare ușoară.
Le puteți folosi oriunde ați folosi albușuri proaspete. Folosiți ca și albușurile proaspete pentru a face glazură sau aluat de zăpadă după ce le bateți cu apă. 100 de grame de pudră amestecată în 700 ml de apă reprezintă aproximativ cantitatea de albuș de ou din 25 de ouă de găină, adică aproximativ 800 g de albuș de ou. Dar o puteți adăuga la terciuri și smoothie‑uri ca sursă de proteine de calitate pentru prepararea de smoothie‑uri și terciuri.
De asemenea, este perfect în biscuiți de tort și cruste, rulade, meringues, pavlova, biscuiți, frigărui, produse de patiserie, macarons, toppinguri.
Vilgain Praf de albus de ou în puncte:
- albușuri pasteurizate, fără aromă
- mai mult de 80% proteine în 100 g
- zero grăsimi, zahăr și colesterol
- 4 g de amestec este echivalent cu 1 ou
- fără OMG
- fără lactoză în mod natural
- utilizare largă
Ingrediente
100% praf de albuș deou.
Originea ouălor: Belgia.
Alergenii sunt evidențiați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1510 kJ / 361 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- din care saturate | 0 g |
Carbohidrați | 7,8 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 81,1 g |
Sare | 3,3 g |
Instrucțiuni de utilizare
- Potrivit pentru prelucrarea ulterioară.
- Amestecați pulberea cu apă într‑un raport de 1:7*.
- Faceți o cantitate mică de terci.
- Adăugați încet apă și lăsați să stea.
- Se amestecă sau se bate până la consistența dorită - ideal netedă.
- Cofetarii lasă întotdeauna albușurile să se dizolve până a doua zi.
- Potrivit pentru prepararea mâncărurilor dulci și sărate.
- 4 g de amestec echivalează cu conținutul de albuș de ou din 1 ou.
*100 g de pulbere amestecată în 700 ml de apă corespunde aproximativ albușului din 25 de ouă de găină (aproximativ 800 g de albuș de ou).
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat și întunecat, la o temperatură sub 18 °C.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.