Vilgain Paste Tagliatelle BIO – 250 g – paste italiene autentice, prelucrate delicat pentru o textură perfectă
Vilgain Paste Tagliatelle BIO – 250 g – paste italiene autentice, prelucrate delicat pentru o textură perfectă
Vilgain Tagliatelle BIO - paste italiene cu ouă din ingrediente organice premium
Vilgain Tagliatelle BIO sunt paste cu ou exclusiviste, făcute din semolă. Și când spunem exclusiv, ne referim cu adevărat la acest lucru în toate sensurile cuvântului - ingredientele provin din agricultura ecologică controlată de la o mică fermă de familie din nordul Italiei, iar producția se face în mod cinstit și frumos, după moda veche.
Ingrediente naturale de înaltă calitate
Veți vedea grâul durum în rolul principal. Acesta se mândrește cu un conținut mai mare de micronutrienți decât alte cereale, cum ar fi grâul sau orzul. Imediat după acestea se află ouăle, care nu numai că oferă pastelor proteinele sănătoase și forma stabilă, dar și textura fină.
Ambele ingrediente principale provin din regiunea italiană Langhe, o regiune renumită pentru vinurile sale de renume mondial și pentru nucile piemonteze. Clima optimă a acestei regiuni și puritatea solului local sunt cele care conferă pastelor gustul autentic și conținutul ridicat de micronutrienți.
Produse tradiționale făcute manual
Cerealele sunt măcinate în mori de lemn cât mai repede posibil după recoltare, reducând la minimum riscul de oxidare. Semolina este apoi amestecată cu apă pentru a forma aluatul și extrudată pentru a obține forma dorită a pastelor. Apoi se lasă să se usuce în mod natural. Extrudarea cu o duză de bronz este considerată una dintre cele mai bune și mai fiabile metode de producție, deoarece creează o suprafață mai aspră a pastelor, pe care sosul aderă mai bine. Întregul proces se desfășoară la temperaturi scăzute pentru a păstra valoarea nutritivă maximă a ingredientelor și sub o supraveghere atentă. Acest lucru ne permite să asigurăm o textură premium, o calitate premium și un gust deosebit.
Perfect cu sosuri
Tagliatelle sunt niște paste lungi și plate, cu o textură ușor ghemuită, perfecte pentru a absorbi și a reține aroma sosurilor preferate. Le veți savura în egală măsură cu sos de carne bolognese și cu roșii‑busuioc. Dacă vă grăbiți, sosurile sunt, de asemenea, un înlocuitor excelent pentru pesto roșu sau verde.
Vilgain Tagliatelle BIO în puncte:
- paste aromate care absorb sosul la maximum.
- făcute manual prin metode tradiționale
- măcinate imediat după recoltare pentru o conservare maximă a aromei și a nutrienților
- produse delicat la temperatură scăzută
- de la o fermă de familie din nordul Italiei
- o sursă gustoasă de proteine
- calitate BIO
Ingrediente
Semolă de grâu dur bio, BIO ouă (20%), apă.
Țara de origine.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Poate conține urme de soia și muștar.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1578 kJ / 373 kcal |
Grăsimi | 3,7 g |
- din care saturate | 0,4 g |
Carbohidrați | 70 g |
- din care zaharuri | 4 g |
Fibre | 3,8 g |
Proteine | 13 g |
Sare | 0,12 g |
Instrucțiuni de utilizare
- Se pune în 1 litru de apă sărată și se fierbe timp de 4‑6 minute, amestecând din când în când.
- Se scurge și se servește.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.