Vilgain Grass-Fed Whey Protein

130
întrebarile cu răspuns
Bună ziua, este aceasta o proteină din zer nativ? Mulțumesc.
Bună ziua, am cumpărat Vilgain Grass-Fed protein - caramel sărat și sunt "puncte negre" în el. Este în regulă? Proteina anterioară nu le avea. Vă mulțumesc pentru răspuns.
Bună ziua, veți avea în curând în stoc Vilgain prăjitură de marțipan cu fistic cu proteine din iarbă? Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră. :)
Promoția 2+1 mai este valabilă? Dacă da, cum o pot aplica?
Promoția 2+1 nu poate fi utilizată în combinație cu o nouă aromă (prăjitură cu brânză și afine) sau cu proteine Grass-fed care au deja un nou ambalaj (aromă de ciocolată, caramel sărat).
Bună ziua, va exista o refacere a pachetului mai mare de biscuiți de marțipan cu fistic în curând? Vă mulțumesc.
3
Bună ziua, varianta fără aromă este și ea îndulcită cu stevia? Vă mulțumesc
1
Bună, când va fi disponibilă aroma de prăjitură cu brânză și afine în 30g?
Bună ziua, pot să vă întreb dacă scorțișoara Ceylon este folosită în proteinele cu aromă de scorțișoară și în aroma de ciocolată neprăjită / alune de pădure. și cacao nealcalinizată?
Bună dimineața, Ingrediente Concentrat de proteine din zer ultrafiltrat nedenaturat (din lapte) (90%), lapte praf integral*. În ingrediente, laptele praf este etichetat ca fiind organic, dar concentratul de proteine din zer nu mai este. Înseamnă că concentratul provine de la vacile care pasc pe pajiște și nu este etichetat ca fiind organic, în timp ce laptele praf provine din altă sursă, dar organic. Cum se poate explica această diferență?