Vilgain Grass-Fed Whey Protein ⁠–⁠ din lapte de vaci hrănite cu iarbă, îndulcit cu stevia, ultrafiltrat la temperaturi scăzute

Vilgain Grass-Fed Whey Protein ⁠–⁠ din lapte de vaci hrănite cu iarbă, îndulcit cu stevia, ultrafiltrat la temperaturi scăzute

1000 g
13930
10 variante
vanilie
Vanilie
1749
3795
129,90 RON

Prima proteină cu gust deosebit de bun de origine 100% naturală, fără îndulcitori artificiali

Un concentrat de zer de calitate superioară, fabricat din ingrediente reale, fără prostii suplimentare. Are un conținut ridicat de proteine foarte bune pentru tine, inclusiv BCAA pentru a susține creșterea și menținerea mușchilor.

Din laptele vacilor crescute în aer liber pe pajiștile olandeze

Produsul are la bază zerul provenit din lapte de înaltă calitate de la vaci hrănite cu iarbă timp de cel puțin 10 luni pe an. Prin urmare, are o compoziție mai favorabilă de acizi grași în comparație cu laptele vacilor care primesc o hrană compusă, ceea ce se reflectă în calitatea proteinelor rezultate.

Ultrafiltrarea la temperaturi scăzute păstrează fracțiunile proteice valoroase din proteină. Acestea sunt ß-Lactoglobulina și α-Lactoglobulina, care întăresc imunitatea, și imunoglobulina G, care protejează organismul împotriva infecțiilor bacteriene și virale. Nu în ultimul rând, există Lactoferrina, care îmbunătățește absorbția fierului.

Conținutul fracțiunilor proteice benefice pentru sănătate

Vaci care pasc liber pe pășuni în cea mai mare parte a anului

Creștere etică în condiții mai bune decât în ​​fermele convenționale

Utilizabilitate maximă pentru corpul dumneavoastră

Proteina din zer are o biodisponibilitate similară cu cea a cărnii, ceea ce o plasează în topul organismului uman. Are o digestibilitate excelentă și conține o proporție ridicată de aminoacizi esențiali, din care aminoacizii cu lanț ramificat BCAA împreună cu leucina sunt o parte naturală. Acești aminoacizi sunt componente importante pentru stimularea creșterii și recuperării musculare.

Calitatea proteinelor (DIAAS*) %.

Carne de vită

110

Concentrat de proteine din zer

107

Izolat proteic de soia

84

*Cel mai actual indicator al calității proteinelor, bazat pe conținutul de aminoacizi esențiali și pe digestibilitatea proteinelor. Proteinele cu DIAAS >75% sunt considerate de înaltă calitate, iar cele cu DIAAS >100% sunt surse excelente de proteine conform FAO.