Vilgain Gem extra
Întrebări
6
întrebări cu răspuns
Bună ziua, cât timp durează să consumați gemul? Scrie o săptămână, dar cu siguranță nu o voi consuma în acest interval de timp. Este posibil să o păstrez o lună după deschidere? Vă mulțumesc, A.
Bună ziua, gemul de orez este fără boabe? Vă mulțumesc;-)
Bună ziua, da, iahnia este suprasulfurată, adică fără boabe. Vă doresc o zi bună
Bună ziua, cât de dulci sunt aceste igname din zahăr de mesteacăn în comparație cu cele care se vând în mod normal și sunt îndulcite cu zahăr? Vă mulțumesc :).
Bună Klaudi, există cu siguranță o diferență. Aceste marmelade (deși îndulcite cu zahăr de mesteacăn) sunt mult mai puțin dulci, ceea ce face ca aroma fructelor să iasă în evidență. Să ai o zi bună :-)
Bună ziua, gemul de zmeură are sâmburi dacă mă uit bine? Ce păcat! Noi facem maracuja de casă din fructul pasiunii și e mult mai gustoasă! Așa jumătate din cantitate este în sâmburi...
Bună Petya, este un gem, adică din tot fătul, fără a-i îndepărta părțile. Jeleul este pasivizat, dar se pierd niște micronutrienți, poate niște fibre, așa că noi facem iaurtul mai natural = așa.
Bună ziua :) Când va fi disponibilă din nou dulceața de mango-maracuja, vă rog? Vă mulțumesc :)
Bună ziua, ar trebui să fie în stoc în cursul zilei de mâine. Vă doresc o zi bună
Bună ziua, aș dori să vă întreb când va fi în stoc această dulceață de zmeură cu zahăr de mesteacăn? :-)