Vilgain Drojdie uscată – pentru pâine de casă gustoasă be bază de drojdie, fără emulgatori sau alte ingrediente inutile
Vilgain Drojdie uscată - drojdie nu numai pentru pizza, fără emulgatori
Vilgain Drojdie este o drojdie uscată specială complet fără emulgatori sau alți aditivi. Este potrivită în primul rând pentru pizza, dar o puteți folosi în orice fel de aluat de drojdie. Aluatul obținut din această drojdie nu se micșorează, își păstrează forma și își păstrează stabilitatea pentru o perioadă lungă de timp.
Pur și simplu activați drojdia în puțină apă călduță timp de 5 minute și apoi lucrați cu ea așa cum doriți.
Vilgain Drojdie uscată în puncte:
- Drojdie uscată fără emulgatori
- ideal pentru toate tipurile de aluat cu drojdie
- trebuie doar activată cu 5 minute înainte de utilizare
- termen de valabilitate 2 ani de la fabricare
Ingrediente
Drojdie(Saccharomyces cerevisiae).
Instrucțiuni de utilizare
- Drojdia trebuie să fie activată în apă călduță (35 - 38 °C) timp de 5 - 15 minute înainte de utilizare.
- Se adaugă apoi imediat în aluat.
- Se recomandă un conținut de 10 g de drojdie la 1 kg de făină.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într-un loc uscat, la temperaturi de până la 25 °C.
- Vilgain s.r.o. (anterior Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (anterior Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.