Vilgain Drojdie uscată – pentru pâine de casă gustoasă be bază de drojdie, fără emulgatori sau alte ingrediente inutile
Vilgain Drojdie uscată – pentru pâine de casă gustoasă be bază de drojdie, fără emulgatori sau alte ingrediente inutile
Am găsit pe etichetă informații incorecte cu privire la conținutul de conservanți. Vilgain Dry Yeast nu conține conservanți. Informațiile corecte se află în ingredientele produsului, aici, pe site.
Garanție de returnare a banilor în termen de 30 de zile
Dacă nu sunteți mulțumit, vă vom returna banii.
În stoc
5
și mai mult
bucăți
În stoc
5
și mai mult
bucăți
Comandă acum și noi vom livra
luni
Vilgain Drojdie uscată - drojdie nu numai pentru pizza, fără emulgatori
Vilgain Drojdie este o drojdie uscată specială complet fără emulgatori sau alți aditivi. Este potrivită în primul rând pentru pizza, dar o puteți folosi în orice fel de aluat de drojdie. Aluatul obținut din această drojdie nu se micșorează, își păstrează forma și își păstrează stabilitatea pentru o perioadă lungă de timp.
Pur și simplu activați drojdia în puțină apă călduță timp de 5 minute și apoi lucrați cu ea așa cum doriți.
Vilgain Drojdie uscată în puncte:
- Drojdie uscată fără emulgatori
- ideal pentru toate tipurile de aluat cu drojdie
- trebuie doar activată cu 5 minute înainte de utilizare
- termen de valabilitate 2 ani de la fabricare
Ingrediente
Drojdie(Saccharomyces cerevisiae).
Instrucțiuni de utilizare
- Drojdia trebuie să fie activată în apă călduță (35 - 38 °C) timp de 5 - 15 minute înainte de utilizare.
- Se adaugă apoi imediat în aluat.
- Se recomandă un conținut de 10 g de drojdie la 1 kg de făină.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat, la temperaturi de până la 25 °C.
- Vilgain s.r.o. (anterior Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (anterior Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.