4,4
28 evaluări

Nu va jigni și nici nu va încânta, probabil nici data viitoare :-) Eu nu i-aș spune deloc Demi glace...

Nu simt deloc mirosul produsului în sine, dimpotrivă, dar mâncarea rezultată are un gust deosebit. Eu le adaug în supe, astfel încât să nu fie gătite în apă, ci în "bulion" și sunt mult mai bune.

Deci, aceasta este o dezamăgire uriașă, este un fel de apă colorată subțire care este complet lipsită de gust, în jurul demi glace acest produs este la mile distanță.Rușine.

Exact. Produsul este lipsit de gust, nu s-a îngroșat la frigider, a rămas subțire, ceea ce înseamnă că este doar bulion diluat.. O risipă de bani. Asta nici măcar nu a mers pe lângă demi galeș.
Bună Martina, vă mulțumim că ați lăsat o recenzie. Vă recomandăm să păstrați demi glace în frigider. Produsul nu este sărat, așa că este posibil să nu fie la fel de puternic ca alte bulionuri/delicii cu care sunteți obișnuită. Vă doresc o zi bună,

Raportul preț/volum în momentul comenzii a sugerat că era suspect, dar acest lucru nu are nimic de-a face cu demi glace, acesta este un bulion în care, dimpotrivă, raportul preț/volum este foarte nefavorabil.

Bună Michaela, vă mulțumesc foarte mult pentru feedback-ul dumneavoastră. Ne pare rău că nu ești mulțumită de Demi Glace. Cu toate acestea, încercăm să ne proiectăm și să ne fabricăm produsele având în vedere gustul și calitatea. Așadar, am dori să știm unde nu ați fost mulțumită de produs și ce credeți că am putea îmbunătăți. Vă dorim o zi bună,

"Bulion" de mare calitate