Vilgain Bulion de vită ⁠–⁠ condiment pentru supe și sosuri, mai mult de ¾ din conținut este carne de la animale crescute în libertate, un pachet ajunge pentru până la 8 litri de supă, fără conservanți.

Vilgain Bulion de vită ⁠–⁠ condiment pentru supe și sosuri, mai mult de ¾ din conținut este carne de la animale crescute în libertate, un pachet ajunge pentru până la 8 litri de supă, fără conservanți.

Vilgain Bulion de vită - un condiment aromat cu un gust distinctiv și 75% carne de vită crescută în aer liber

Asezonați orice supă, sos, tartinabil și o mulțime de alte mâncăruri în cel mai scurt timp cu bulionul nostru de carne de vită Vilgain. Această pastă blândă cu o aromă distinctă de carne de vită și solubilitate ideală vă va arăta că nu este bulion ca bulion.

Doar 3 ingrediente

Pentru a face un pachet de Vilgain Bulion de vită am folosit 232 g de carne de vită de la vaci cehe crescute în aer liber - 75% din conținutul borcanului. Restul este alcătuit din legume (pătrunjel, morcovi, ceapă și dovlecei) și sare. Nimic mai mult. Consistența este o pastă omogenă care se dizolvă bine în alimente, ajutându‑vă să aromatizați rapid și ușor orice fel de mâncare.

Bulion tras 12 ore

Oasele cinstite de vită și de curcan sunt o bază importantă pentru bulionul tras lent. Le prăjim împreună cu legumele timp de 30 de minute - apoi doar umplem în borcane și pasteurizazăm. Ingredientele de calitate și procesarea de primă clasă nu au nevoie de potențiatori chimici, conservanți sau coloranți.

O lingură la o jumătate de litru de supă

Vilgain Pasta de bulion de vită poate fi folosită pentru a aromatiza toate felurile de mâncare (supe, sosuri, creme tartinabile, garnituri,...). Este suficient să amestecați o lingură în 500 ml de apă. Astfel, puteți prepara până la 7‑8 litri de bulion dintr‑un singur pachet.

Vilgain sfaturi:

  • Încercați să întindeți bulionul pe pâine prăjită.
  • Pentru aromatizare, cel mai bine este să bateți în apă caldă până când ajungeți la consistența ideală, netedă și fără cocoloașe.
  • Amestecați răspândirea cu unt,brănza žervé  sau brânză de vaci. Pentru a slăbi bulionul, amestecă puțin la început și adăugați treptat mai multe straturi.
  • Puteți aromatiza supele direct, nu este nevoie să amestecaţi în prealabil bulionul.

Vilgain Pastă de bulion de vită în puncte:

  • Bulion de vită curat
  • carne de vită cehă de calitate crescută în aer liber
  • 75% conținut de carne, restul legume și sare
  • asezonată doar cu sare
  • consistență: pastă fină
  • solubilitate excelentă
  • utilizare versatilă

Ingrediente

Carne de vită 75 %, legume(pătrunjel, morcov, ceapă, dovlecel) 13 %, sare de mare.

Calitatea ingredientelor

  • 1x în regulă

Avertizare alergici: Produsul poate conține urme de arahide și țelină.

Tabele calorice

100 g
Valoare energetică
451 kJ / 108 kcal
Grăsimi
5 g
- din care saturate
2,3 g
Carbohidrați
0,7 g
- din care zaharuri
0,6 g
Proteine
15 g
Sare
9,7 g
Ambalaj: 300 g

Recomandările producătorului

  • Adăugați 1 lingură la 500 ml de apă pentru a crea un bulion.
  • Pentru aromatizare, amestecați cantitatea necesară direct în mâncare.

Aviz

  • Alimente.
  • A se păstra într-un loc răcoros și uscat până la 25 °C.
  • Protejați de lumina directă a soarelui.
  • După deschidere, păstrați la frigider până la 7 °C și consumați în termen de 1 lună.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
39 evaluări

Bulion excelent, completează orice sos în care este nevoie de bulion

Mă așteptam să nu fie nimic deosebit, dar bulionul este foarte bun 😊 Îl pun în sosuri și am încercat puțin și în tartine. Păcat că e un pachet atât de mare, sunt pe cont propriu și probabil că nu voi reuși să-l consum într-o lună 🙈.

Il poti congela ;-). Portioneaza-l intr-o tava pentru gheata (cuburi) si il poti folosi pe parcurs.

Aromă mare pentru orice fel de mâncare și, ca și în cazul tuturor, ingrediente curate.

mare pentru gătit rapid și bun

2
întrebări cu răspuns
Bună ziua, aveți de gând să folosiți și bulion de pui?
Bună ziua, a fost posibil să congelați restul bulionului după deschidere, de exemplu?