Vilgain Bulion de vită – condiment pentru supe și sosuri, mai mult de ¾ din conținut este carne de la animale crescute în libertate, un pachet ajunge pentru până la 8 litri de supă, fără conservanți.
Vilgain Bulion de vită – condiment pentru supe și sosuri, mai mult de ¾ din conținut este carne de la animale crescute în libertate, un pachet ajunge pentru până la 8 litri de supă, fără conservanți.
Vilgain Bulion de vită - un condiment aromat cu un gust distinctiv și 75% carne de vită crescută în aer liber
Asezonați orice supă, sos, tartinabil și o mulțime de alte mâncăruri în cel mai scurt timp cu bulionul nostru de carne de vită Vilgain. Această pastă blândă cu o aromă distinctă de carne de vită și solubilitate ideală vă va arăta că nu este bulion ca bulion.
Doar 3 ingrediente
Pentru a face un pachet de Vilgain Bulion de vită am folosit 232 g de carne de vită de la vaci cehe crescute în aer liber - 75% din conținutul borcanului. Restul este alcătuit din legume (pătrunjel, morcovi, ceapă și dovlecei) și sare. Nimic mai mult. Consistența este o pastă omogenă care se dizolvă bine în alimente, ajutându‑vă să aromatizați rapid și ușor orice fel de mâncare.
Bulion tras 12 ore
Oasele cinstite de vită și de curcan sunt o bază importantă pentru bulionul tras lent. Le prăjim împreună cu legumele timp de 30 de minute - apoi doar umplem în borcane și pasteurizazăm. Ingredientele de calitate și procesarea de primă clasă nu au nevoie de potențiatori chimici, conservanți sau coloranți.
O lingură la o jumătate de litru de supă
Vilgain Pasta de bulion de vită poate fi folosită pentru a aromatiza toate felurile de mâncare (supe, sosuri, creme tartinabile, garnituri,...). Este suficient să amestecați o lingură în 500 ml de apă. Astfel, puteți prepara până la 7‑8 litri de bulion dintr‑un singur pachet.
Vilgain sfaturi:
- Încercați să întindeți bulionul pe pâine prăjită.
- Pentru aromatizare, cel mai bine este să bateți în apă caldă până când ajungeți la consistența ideală, netedă și fără cocoloașe.
- Amestecați răspândirea cu unt,brănza žervé sau brânză de vaci. Pentru a slăbi bulionul, amestecă puțin la început și adăugați treptat mai multe straturi.
- Puteți aromatiza supele direct, nu este nevoie să amestecaţi în prealabil bulionul.
Vilgain Pastă de bulion de vită în puncte:
- Bulion de vită curat
- carne de vită cehă de calitate crescută în aer liber
- 75% conținut de carne, restul legume și sare
- asezonată doar cu sare
- consistență: pastă fină
- solubilitate excelentă
- utilizare versatilă
Ingrediente
Carne de vită 75 %, legume(pătrunjel, morcov, ceapă, dovlecel) 13 %, sare de mare.
Calitatea ingredientelor
- 1x în regulă
Avertizare alergici: Produsul poate conține urme de arahide și țelină.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 451 kJ / 108 kcal |
Grăsimi | 5 g |
- din care saturate | 2,3 g |
Carbohidrați | 0,7 g |
- din care zaharuri | 0,6 g |
Proteine | 15 g |
Sare | 9,7 g |
Recomandările producătorului
- Adăugați 1 lingură la 500 ml de apă pentru a crea un bulion.
- Pentru aromatizare, amestecați cantitatea necesară direct în mâncare.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat până la 25 °C.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- După deschidere, păstrați la frigider până la 7 °C și consumați în termen de 1 lună.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.