Vilgain Bulion de vită ⁠–⁠ condiment pentru supe și sosuri, mai mult de ¾ din conținut este carne de la animale crescute în libertate, un pachet ajunge pentru până la 8 litri de supă, fără conservanți.

Vilgain Bulion de vită ⁠–⁠ condiment pentru supe și sosuri, mai mult de ¾ din conținut este carne de la animale crescute în libertate, un pachet ajunge pentru până la 8 litri de supă, fără conservanți.

Vilgain Bulion de vită - un condiment aromat cu un gust distinctiv și 75% carne de vită crescută în aer liber

Asezonați orice supă, sos, tartinabil și o mulțime de alte mâncăruri în cel mai scurt timp cu bulionul nostru de carne de vită Vilgain. Această pastă blândă cu o aromă distinctă de carne de vită și solubilitate ideală vă va arăta că nu este bulion ca bulion.

Doar 3 ingrediente

Pentru a face un pachet de Vilgain Bulion de vită am folosit 232 g de carne de vită de la vaci cehe crescute în aer liber - 75% din conținutul borcanului. Restul este alcătuit din legume (pătrunjel, morcovi, ceapă și dovlecei) și sare. Nimic mai mult. Consistența este o pastă omogenă care se dizolvă bine în alimente, ajutându‑vă să aromatizați rapid și ușor orice fel de mâncare.

Bulion tras 12 ore

Oasele cinstite de vită și de curcan sunt o bază importantă pentru bulionul tras lent. Le prăjim împreună cu legumele timp de 30 de minute - apoi doar umplem în borcane și pasteurizazăm. Ingredientele de calitate și procesarea de primă clasă nu au nevoie de potențiatori chimici, conservanți sau coloranți.

O lingură la o jumătate de litru de supă

Vilgain Pasta de bulion de vită poate fi folosită pentru a aromatiza toate felurile de mâncare (supe, sosuri, creme tartinabile, garnituri,...). Este suficient să amestecați o lingură în 500 ml de apă. Astfel, puteți prepara până la 7‑8 litri de bulion dintr‑un singur pachet.

Vilgain sfaturi:

  • Încercați să întindeți bulionul pe pâine prăjită.
  • Pentru aromatizare, cel mai bine este să bateți în apă caldă până când ajungeți la consistența ideală, netedă și fără cocoloașe.
  • Amestecați răspândirea cu unt,brănza žervé  sau brânză de vaci. Pentru a slăbi bulionul, amestecă puțin la început și adăugați treptat mai multe straturi.
  • Puteți aromatiza supele direct, nu este nevoie să amestecaţi în prealabil bulionul.

Vilgain Pastă de bulion de vită în puncte:

  • Bulion de vită curat
  • carne de vită cehă de calitate crescută în aer liber
  • 75% conținut de carne, restul legume și sare
  • asezonată doar cu sare
  • consistență: pastă fină
  • solubilitate excelentă
  • utilizare versatilă
Ambalaj: 300 g
100 g
Valoare energetică
451 kJ / 108 kcal
Grăsimi
5 g
- din care saturate
2,3 g
Carbohidrați
0,7 g
- din care zaharuri
0,6 g
Proteine
15 g
Sare
9,7 g

Ingrediente

Carne de vită 75 %, legume (pătrunjel, morcov, ceapă, dovlecel) 13 %, sare de mare.

Atenționare de alergie: produsul poate conține urme de arahide și țelină.

Recomandările producătorului

  • Adăugați 1 lingură la 500 ml de apă pentru a crea un bulion.
  • Pentru aromatizare, amestecați cantitatea necesară direct în mâncare.

Aviz

  • Alimente.
  • A se păstra într-un loc răcoros și uscat până la 25 °C.
  • Protejați de lumina directă a soarelui.
  • După deschidere, păstrați la frigider până la 7 °C și consumați în termen de 1 lună.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
31 evaluări

Mă așteptam să nu fie nimic deosebit, dar bulionul este foarte bun 😊 Îl pun în sosuri și am încercat puțin și în tartine. Păcat că e un pachet atât de mare, sunt pe cont propriu și probabil că nu voi reuși să-l consum într-o lună 🙈.

Aromă mare pentru orice fel de mâncare și, ca și în cazul tuturor, ingrediente curate.

mare pentru gătit rapid și bun

Excelent pentru supe cremoase de legume.

2
întrebări cu răspuns
Bună ziua, aveți de gând să folosiți și bulion de pui?
Bună ziua, a fost posibil să congelați restul bulionului după deschidere, de exemplu?