Vilgain Aluat de pizza americană BIO – pentru prepararea pizzei de casă în stil american, aluat mai pufos și mai bogat, doar 7 ingrediente naturale din Italia
Baza de pizza extra pufoasă direct din Italia
Nimic nu se compară cu mirosul de pizza proaspăt coaptă direct din cuptor. De aceea, am adăugat încă un membru în familia noastră Vilgain Pizza Base. Noua rețetă face ca aluatul să fie excepțional de lat și bogat, așa că, dacă vă plac pizzele mai pline, în stil american, cu margini crocante, această versiune este pentru dvs.
Pregătire rapidă
în 10 minute chiar și cu coacere
Pregătirea unei cine echilibrate nu poate fi mai ușoară. Adăugați ingredientele alese în aluat și coaceți totul la 220 °C timp de 7 - 8 minute.
Desface ambalajul
Adăugați ceea ce doriți
- 3 min -
Coaceți în cuptor la 220 °C
- 7 min.
Ați terminat.
- 10 min -
Reţetă specială cu o formulă ultra pură și simplă
Baza constă doar din câteva ingrediente naturale selectate, fără conservanți, coloranți și arome, pentru a obține cel mai bun gust și cea mai bună valoare nutritivă.
Super moale, ușor crocantă pe margine
În timpul producției, punem un accent maxim pe alegerea tipurilor de făină, care trebuie să asigure o bună creștere a aluatului, crocant și gust. Rezultatul este extra moale, marginile plăcut crocante, iar lățimea aluatului poate prelua o porție bună de ingrediente, în funcție de gustul dumneavoastră.
Compară bazele de pizza Vilgain
Vilgain Aluat de pizza | Vilgain Aluat pentru pizza grande | Vilgain Aluat de pizza americană BIO | Vilgain Aluat de pizza fără gluten |
Mărime |
Mărime |
Mărime |
Mărime |
Diametru 25 cm | Diametru 32 cm | Diametru 30 cm | Diametru 30 cm |
Structura |
Structura |
Structura |
Structura |
Mai subțire și crocantă | Mai pufoase, moi în interior și crocante la exterior | O textură mai pufoasă, moale, ușor crocantă pe margini | Mai subțire și crocantă |
Făină utilizată |
Făină utilizată |
Făină utilizată |
Făină utilizată |
Grâu și semolă | Grâu, soia și orez | Grâu integral și grâu fin | Grâu, hrișcă și porumb fără gluten |
Timp pentru dospire |
Timp pentru dospire |
Timp pentru dospire |
Timp pentru dospire |
Timp de dospire standard | Dospire lungă și lentă | Dospire lungă și lentă | Dospire lungă și lentă |
Prelucrare |
Prelucrare |
Prelucrare |
Prelucrare |
Mecanic | Manuală | Mecanic | Manuală |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
Cuptor electric | Cuptor pe lemne | Cuptor electric | Cuptor electric |
Cumpără | Cumpără | Cumpără | Cumpără |
Ingrediente
Făină integrală de grâu* 30%, făină de grâu* 30%, apă, drojdie, ulei de măsline extravirgin* 1,3%, sare, aluat de spelta*.
Calitatea ingredientelor
- 1x în regulă
*Provine din agricultura ecologică.
Avertizare privind alergiile. Produsul poate conține urme de soia și muștar.
Tabele calorice
100 g | 150 g (1 felie) | |
Valoare energetică | 1234 kJ / 292 kcal | 1851 kJ / 438 kcal |
Grăsimi | 3,1 g | 4,7 g |
- din care acizi grași saturați | 0,6 g | 0,9 g |
Carbohidrați | 53 g | 79,5 g |
- din care zaharuri | 0,7 g | 1,1 g |
Fibre | 6,7 g | 10,1 g |
Proteine | 10 g | 15 g |
Sare | 1,2 g | 1,8 g |
Recomandările producătorului
- Preîncălziți cuptorul la 220°C.
- Coaceți pe hârtie de copt timp de 7 - 8 minute.
- Timpul de coacere poate varia în funcție de cuptorul dvs. și de ingredientele pe care le alegeți pentru pizza.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Ambalat într‑o atmosferă protectoare.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.