Unturi de caju

Produse: 5
Sortează după
:
Implicit
Vilgain Unt de caju
Vilgain Unt de caju ⁠–⁠ unt de nuci 100% prăjit în aer cald, fără adaos de zahăr sau sare
Nuci de caju fine 350 g
206
42,90 RON
Vilgain Unt de caju
Vilgain Unt de caju ⁠–⁠ unt de nuci 100% prăjit în aer cald, fără adaos de zahăr sau sare
Nuci de caju crocante 350 g
71
42,90 RON
Vilgain 100% Unt de caju
Noutăți
Vilgain 100% Unt de caju ⁠–⁠ unt cremos de nuci, gust dulce de unt cu o notă de caramel, sursă de grăsimi nesaturate, vitamine și proteine vegetale
500 g
12
48,99 RON
Vilgain 100% Unt de caju
Noutăți
Vilgain 100% Unt de caju ⁠–⁠ unt cremos de nuci, gust dulce de unt cu o notă de caramel, sursă de grăsimi nesaturate, vitamine și proteine vegetale
1000 g
12
77,99 RON
Vilgain Unt de caju BIO
Așteptăm peste 2 zile
Vilgain Unt de caju BIO ⁠–⁠ Unt 100% natural cu textură extra cremoasă, obținut din nuci prăjite la cald, fără aditivi și OMG-uri, ideal pentru terci sau clătite
Smooth 250 g
65

100% unt de caju

Unturile de caju sunt unul dintre cele mai populare unturi de nuci. Acestea au câștigat popularitate datorită gustului lor dulce, care se potrivește cu ușurință cu cremele de nuci aromate, și fără un gram de zahăr sau alți aditivi suplimentari.

Ingrediente ale untului de caju

Înainte de a fi măcinate, nucile caju sunt supuse unui proces blând de prăjire care le dezvoltă și le sporește aroma. Un gust și mai delicios al untului poate fi obținut prin așa‑numita activare a nucilor. Untul de caju obținut din nuci activate este astfel considerabil mai dulce și mai puțin amar decât untul de caju convențional. 100% unt de caju:

  • conține aprox. 15 g de proteine la 100 g,
  • are un conținut mai ridicat de carbohidrați,
  • este o sursă de grăsimi sănătoase,
  • conține vitamine și minerale - magneziu, zinc și cupru.

Utilizări ale untului de caju

Unturile de caju sunt cel mai adesea folosite în cerealele pentru micul dejun sau în budinci, dar sunt potrivite și pentru aromatizarea brânzei de vaci, iaurtului sau proteinelor. Cremele de caju își găsesc, de asemenea, utilizarea în coacerea prăjiturilor sau fursecurilor, în rețetele asiatice sau ca înlocuitor vegan pentru smântână.

Arată mai mult Arată mai puțin