Andrea S.

Andrea S.

Aroma este foarte bună și îmi place cum face limba și dinții mov. 😁 Probabil am văzut efectul cel mai mult în squash și haltere, nu sunt la fel de distras și mă concentrez pe sport. Prietenul meu joacă LoLko și își laudă reflexele și concentrarea mai bune. Luăm o pastilă în fiecare dimineață.

Bună Andrea, ne bucurăm că îți place produsul. Culoarea limbii se datorează extractului natural de brainberry din chokeberry :-). Să aveți o zi frumoasă.

După 3 luni de utilizare văd îmbunătățiri la nivelul pielii, părului și unghiilor. Se dizolvă pentru mine foarte bine (amestec cu o furculiță într-un pahar), iar gustul este plăcut, răcoritor. Întotdeauna rotesc aroma după un pachet ca să nu exagerez. :)

Am luat-o în mod regulat timp de trei luni și am observat o îmbunătățire a pielii mele (mult mai puțină acnee, în special pe față) și a părului (o mulțime de noi "fire de păr de copil" și nu atât de mult frizz).

Pielea mea se simte "catifelată" după aplicarea serului și consider că ajută la reducerea punctelor negre. Miroase frumos și se absoarbe bine

Am pielea sensibilă, folosesc spuma dimineața și seara pentru a-mi curăța pielea după machiaj și este grozav, fața mea nu se înroșește, nu mă mănâncă și nu se cojește după spumă. 🤩 Plus că miroase frumos și e ușor de lucrat cu ea.