Ciocolata caldă este inseparabilă de Crăciun și în general de lunile reci! Noi am făcut‑o cu unt de arahide de data aceasta, am adăugat frișcă de casă, un strop de scorțișoară și un topping prebio de turtă dulce deasupra și vă spunem noi, asta se va potrivi perfect cu basmele și micul dejun de Crăciun! O vreau, vă rog! 😍
1 porție conține
- 206 kcal
- 15 g carbohidrați
- 12 g grăsimi
- 9 g proteine
Pentru 1 porție
- cană de unt de migdale
- linguriță de cacao
- linguriță sirop de arțar
- strop de vanilie măcinată
- 10 g de Vilgain colagen
- strop de scorțișoară
- 12 g de pudră de unt de arahide
- 10 g de ciocolată neagră
- frișcă
- scorțișoară
- cacao
- topping prebiotic de turtă dulce
Instrucțiuni:
-
Începeți prin a amesteca toate ingredientele pentru bază într‑o cratiță mică - lapte, cacao, sirop de arțar pentru un plus de dulceață și aromă, vanilie, colagen pentru sănătatea articulațiilor, pielii, părului și unghiilor, scorțișoară, ciocolată și pudră de unt de arahide.SFAT: nu ezitați să adăugați un alt unt de arahide preferat, sub formă de pudră sau cremos. 🌰
-
Se aduce amestecul la fierbere și se amestecă în timp ce se încălzește, astfel încât laptele să nu se ardă. Când începe să fiarbă ușor, se ia de pe foc și se toarnă în cana preferată.
-
Decorați cu frișcă de casă sau cu o lingură de iaurt grecesc, presărați cu scorțișoară și cacao și, ca o atingere finală, toppingul nostru prebio de turtă dulce servește perfect.
-
Asta este! Așa că poftă și anunță-ne cu ce film vei avea această delicioasă aventură. 🤤