Vilgain Supă concentrată de vită fără sare BIO

4,1
31 evaluări

Bulionul este puternic, cinstit. Doar că mi s-a părut păstoasă. Dar asta e greșeala mea.

"O să cumpăr un Crock Pot și o să-l adaug la carnea de vită birria" Am băut-o și încă nu am cumpărat Crock Pot-ul. Dar cu siguranță o să încerc să o adaug la carnea de vită birria într-o zi.

Supă, sos, super calitate și soluție rapidă.

O adevărată explozie ca bază pentru sosuri.

Gust excelent și corpolent. Supa din acest bulion a fost excelentă. Apreciez foarte mult faptul că nu este sărată. Comand din nou!

Mare dezamăgire, apă fără gust

Bună, Eliška, bulionul servește ca bază pentru următoarea gătire, deci nu este condimentat sau sărat în niciun fel. Depinde de imaginația ta cum îl prepari 😊. Să ai o zi bună.

Pur și simplu de calitate

De ce 3 stele? Mare ajutor atunci când am nevoie de stoc pentru sosuri etc. Nu a funcționat pentru mine ca supă....înseamnă că este vorba despre ceea ce preferă și îi place fiecărei persoane :)

Foarte mare și slabă, fără miros, gust și aromă, apă colorată de facto. Personal, nu aș mai cumpăra din nou.

Bună Kristyna, vă mulțumim pentru că v-ați făcut timp să analizați acest produs. La Aktin încă încercăm să ne dăm seama cum să folosim ingredientele disponibile pentru a crea un produs echilibrat din punct de vedere nutrițional și de cea mai bună calitate 😊. Acesta este motivul pentru care am venit pe piață cu bulionii noștri. Sunt ajutoare excelente pentru baza meselor tale, având în vedere ingredientele locale și absența conservanților. Nu vă fie teamă să experimentați cu bulionul. Gustul final depinde de tine 👩🏼‍🍳.

Am folosit-o pentru gulaș și a potențat perfect gustul :)