Vilgain Supă concentrată de vită fără sare BIO – preparat din minim 500 g de carne și oase, până la 5 l de supă per pachet, din ingrediente locale ecologice
Vilgain Supă concentrată de vită fără sare BIO – preparat din minim 500 g de carne și oase, până la 5 l de supă per pachet, din ingrediente locale ecologice
Vilgain Bulion de vită fără sare BIO - bază de supă cu ingrediente curate și 77% oase de vită și mânzat
Bulionul poate fi o bază excepțional de bună pentru supe, sosuri, marinade și multe alte preparate. Cu toate acestea, este nevoie de câteva ore pentru a pregăti un bulion atât de cinstit, iar un cub de bulion este un înlocuitor slab. Încercați bulionul nostru de vită gata de utilizare, care are un gust de parcă tocmai a fost gătit. Făcut cu ingrediente organice, de proveniență locală, cu o aromă puternică și tone de micronutrienți.
Bulion realizat doar cu ingrediente locale și organice
77% oase de vită și vițel de la animale hrănite parțial cu iarbă și parțial cu cereale, legume rădăcinoase, piure de roșii dublu concentrat și ierburi aromatice. Asta e tot. Fără sare, potențiatori de aromă sau conservanți în ingrediente. Oasele de vită și de vițel folosite și majoritatea legumelor provin de la ferme locale din Belgia, unde totul este artizanal.
Trasă încet și super tare
Vilgain Bulionul de vită este fiert mai întâi timp de cel puțin 48 de ore și conține cel puțin 1 kg de carne și oase la 1 litru de bulion final (dar nu căutați bucăți de carne în bulion). Acest lucru asigură nu numai un gust și o aromă puternică, ci și tone de beneficii nutriționale. Oasele sunt o sursă bogată de calciu și fosfor, de care aveți nevoie și pentru oase și articulații sănătoase. Bulionul conține, de asemenea, sodiu, magneziu, potasiu, sulf și siliciu, vitaminele A și K2, acizi grași omega‑3 și omega‑6, fier, zinc, seleniu, bor și mangan.
Folosiți bulionul de vită ca bază pentru supe (cum ar fi ramen), sosuri, risotto‑uri, poke balls sau turnați‑l peste tăiței chinezești. Adăugați doar bulion în loc de apă și sunteți pe jumătate gata, în plus, puteți renunța la utilizarea cuburilor de bulion pline de aditivi artificiali.
Vilgain Bulion de vită BIO fără sare în puncte:
- bază fiartă din 77% oase de vită și vițel.
- un pachet este suficient pentru până la 5 l de supă
- provenit din agricultura ecologică locală din Belgia
- carne provenită de la animale hrănite cu iarbă și cu cereale
- fără sare, potențiatori de aromă sau conservanți
- adaugă mâncărurilor o aromă deosebită de carne de vită
Ingrediente
Apă, oase de vită* 77%, ceapă*, morcov*, piure de roșii*(concentrat de două ori), țelină*, usturoi*, ierburi aromatice*.
*din agricultură ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Acest produs poate conține urme de cereale cu gluten, crustacee, pește, lapte și sulfiți și SO2.
Tabele calorice
100 ml | |
Valoarea energetică | 59 kJ / 14 kcal |
Grăsimi | < 0,2 g |
- din care saturate | < 0,2 g |
Carbohidrați | 0,5 g |
- din care zaharuri | < 0,5 g |
Proteine | 2,99 g |
Sare | 0,11 g |
Recomandări pentru pregătire
- Un pachet este suficient pentru până la 5 litri de supă (dozajul este doar orientativ și depinde de cât de tare doriți să fie ciorba).
- Adăugați în orice moment în timpul gătitului pentru a aromatiza mâncarea.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, păstrați în frigider și consumați în termen de 3 zile.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.