Vilgain Protein Pancake & Waffle Mix

4,4
158 evaluări

Excelent! Voi cumpăra acest lucru în mod regulat!

Pentru mine cel mai bun aluat de vafe... este neutru, așa că îl poți aromatiza cu orice îți place, în plus vafele sunt gata în 10 minute, îl recomand cu siguranță.

Se prepară rapid. Aluat fără gust, dar dacă pui deasupra unt de nuci și fructe, e grozav și numai bun!

Mic dejun rapid și luxos, voi comanda din nou cu siguranță

Grozavă marfă, eu doar adaug apă și am clătite frumoase. A trebuit doar să adaug mai multă apă decât indicau instrucțiunile, aluatul era prea gros. După ce l-am subțiat, a fost grozav, chiar și soțul meu s-a bucurat.

Gustarea mea preferată care te umple, îți oferă nutrienți și este foarte ușor de preparat. De obicei adaug ouă în aluat, dar nu este necesar. Vafele sunt frumos pufoase, doar că aparatul de făcut vafe ar putea să se spele singur :D

Amestec uimitor de vafe😉

Amestecul mi se pare după preparare destul de gros, așa că nu se topește suficient în aparatul de făcut vafe. Când este ușor de preparat, vafele sunt atât de coapte după coacere. În ambele cazuri nu au un gust foarte bun și sunt foarte uscate. Aluatul făcut în casă cu amestec de proteine face o gustare mai bună, mai gustoasă și mai ieftină.

Bună Petya, vă mulțumim pentru feedback, datorită căruia putem continua să ne îmbunătățim produsele. Vă recomandăm să adăugați o picătură de ulei de nucă de cocos pentru ca vafele să nu se prăjească. Nu ezitați să ornați vafele rezultate cu unt de arahide, fructe proaspete sau topping-uri 🤤. Vă ținem pumnii pentru următoarea încercare 💪🏽.

aluatul nu s-a ținut bine și s-a rostogolit în jurul prăjitorului de pâine.

Bună Martina, vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră. Dacă aluatul a fost prea subțire, vă recomandăm să adăugați un pic mai mult din amestecul de miez. De asemenea, vă recomandăm să lăsați aluatul să se odihnească un timp înainte de a-l pune în prăjitor. Sperăm ca următoarea încercare să vă iasă bine 🧇. Să aveți o zi minunată.
1

Am încercat cea cu nuci pecan cu crustă, bazându-mă pe recenzii - 💣! Eu am făcut vafe - crocante, dar dulci - ați făcut o treabă incredibilă cu asta👏.