10
întrebări cu răspuns
Poate fi preparată și în alte moduri decât în cuptorul cu microunde care distruge toate substanțele nutritive?
Bună ziua. Vă rog orice opțiune fără gluten și ovăz? Prietenul meu este celiacă, dar nu poate mânca nici măcar ovăz... deci hrișcă sau altceva? Mulțumesc.
1
Bună ziua/bună ziua, și prăjitura mea de cană cu mușchi s-a scurs și s-a lipit pe margini. A rămas doar o bucată de chestie tare pe fundul unei căni înalte. L-am copt timp de 2,5 minute. O să fac 6 pentru 300,- și dacă fac 6 le arunc la gunoi :-/ Conform recenziilor, suntem mai mulți așa.
Se poate coace într-un cuptor obișnuit?
Bună ziua, eu urmez instrucțiunile dar aluatul se scurge mereu, jumătate se duce și restul rămâne neterminat. Are un gust ciudat. Ce altceva pot face cu mixul, chiar nu vreau să spăl zilnic MWT-ul și apoi practic să arunc totul :-( Am cumpărat mixul pe baza recenziilor dar chiar nu am idee ce greșesc :-( Mulțumesc pentru orice sfat.
2
Bună ziua, acest produs este potrivit pentru copii cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani? Vă mulțumim pentru răspunsul dumneavoastră.
Bună ziua, știți care este conținutul de lactoză pe porție? Eu sunt intolerantă, însă nu mă deranjează cantitățile mai mici, mai ales dacă alimentele nu sunt sub formă lichidă. Vă mulțumesc :)
Bună ziua, în descrierea denumirii scrie 4 tipuri de proteine, dar în ingrediente există doar proteine din lapte. Eu am intoleranță doar la zer, se conține și în el? Mulțumesc mult :-)
Bună ziua, nu am idee ce greșesc, dar de fiecare dată când scot prăjitura de cană din cuptorul cu microunde este tare ca piatra. Este necomestibilă. Fac totul conform instrucțiunilor.
1
Bună ziua, vroiam să vă întreb dacă pot alege lapte în loc de apă pentru preparare, vă mulțumesc pentru răspuns.