Vilgain Miere polifloră – de la apicultor ceh, din natura pură a zonei protejate Jeseniky
Vilgain Miere polifloră – de la apicultor ceh, din natura pură a zonei protejate Jeseniky
Vilgain Miere polifloră - îndulcitor în forma sa cea mai naturală
Vilgain Miere polifloră provine din zona peisagistică protejată a Munților Jeseníky. O luăm direct de la un apicultor ceh, fără nicio aprovizionare intermediară. Este 100% pură, nerafinată și crudă. Are o culoare aurie deschisă, un gust delicios catifelat și neted și o textură groasă.
O alternativă excelentă la zahărul rafinat
Mierea de calitate este bogată în mai mulți antioxidanți importanți. De exemplu, conține acid fenolic și flavonoide (1) (2). Aceste substanțe ajută organismul nostru să lupte împotriva radicalilor liberi și, astfel, reduc riscul de deteriorare oxidativă a celulelor. De asemenea, are un profil de aromă mult mai interesant și, cumpărând‑o, veți susține apicultura, care este foarte importantă pentru natură.
Vilgain Miere polifloră în puncte:
- miere de la un apicultor ceh din zona protejată a peisajului Jeseníky.
- 100% pură, nerafinată și crudă
- culoare aurie deschisă și gust dulce delicios
- bogată în antioxidanți
- o alternativă excelentă la zahărul rafinat convențional
1. Bahrami M, Ataie‑Jafari A, Hosseini S, Foruzanfar MH, Rahmani M, Pajouhi M. Efectele consumului de miere naturală la pacienții diabetici: un studiu clinic randomizat de 8 săptămâni. Int J Food Sci Nutr. 2009 Nov;60(7):618‑26. doi: 10,3109/09637480801990389. PMID: 19817641.
2. Dżugan M, Tomczyk M, Sowa P, Grabek‑Lejko D. Antioxidant Activity as Biomarker of Honey Variety. Molecules. 2018;23(8):2069. Publicat în 2018 Aug 18. doi:10,3390/molecules23082069
Ingrediente
100%miere de flori.
Țara de origine.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1390 kJ / 332 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- din care saturate | 0 g |
Carbohidrați | 82 g |
- din care zaharuri | 80 g |
Proteine | 0,27 g |
Sare | 0 g |
Aviz
- Miere din Jeseník.
- Cristalizarea este o proprietate naturală a mierii.
- Depozitați‑o într‑un loc uscat și întunecat până la 25 °C.
- Nu este potrivit pentru sugari sub 12 luni.