4,7
274 evaluări

Un matcha care dă o reputație proastă altor matcha. Cu siguranță nu este un matcha ceremonial. Aroma este ierboasă, ca să nu mai vorbim de culoarea mlădioasă a matcha. Afirmația de pe ambalaj că este matcha din Japonia este într-adevăr un termen larg. Îmi plac produsele Aktinu, dar am fost profund dezamăgită de acest produs.

gust bun

Matcha de foarte bună calitate

moale, foarte bun :) preț avantajos :)

Consumând matcha în fiecare zi mă așteptam la un gust ceva mai bun. Cu siguranță nu este rău pentru raportul preț/performanță. Gustul unui matcha premium care are grad, dar nu vă așteptați la așa ceva.

Probabil că este un lucru bun, dar mie nu-mi place. Trebuie să o presar pe lângă în diverse porridge-uri și smoothie-uri.

Pe ambalaj scrie "Ceremonial grade green tea form Japan" - după ce l-am cumpărat, pot să evaluez că nu prea are legătură cu matcha ceremonial. Seamănă mai degrabă cu Macha. Gustul este amar, culoarea ceaiului este verde stins, iar originea este necunoscută. Aktin a refuzat să furnizeze vreo dovadă. Nu voi mai cumpăra nimic.

Bună Ludek, păcat că nu ți s-a potrivit Matcha. Poți folosi matcha adăugând-o în cafea, smoothie sau altă băutură dacă nu ți se potrivește ca atare cu apă. Am verificat originea ceaiului în urma unei inspecții efectuate de către Serviciul de Stat pentru Inspecția Agricolă și Alimentară, care a inspectat produsul. Vă doresc o zi bună

Calitatea înainte de toate

foarte bun, mai ales cu lapte de cocos

După părerea mea, praf de matcha foarte fin și de bună calitate:)