Vilgain Matcha japoneză BIO – pulbere pentru prepararea unei băuturi bogate în antioxidanți

Vilgain Matcha japoneză BIO – pulbere pentru prepararea unei băuturi bogate în antioxidanți
Ceai verde
din Kagoshima, Japonia în calitate BIO
Vă oferim în exclusivitate matcha japoneză de calitate premium din grădini de ceai, din agricultura controlată. Are o culoare verde naturală, o aromă bogată și o varietate de beneficii pentru organism.
Benefic pentru corp și minte 🧠⚡
Puterea frunzelor tinere de ceai 🌱
Planta de ceai care este cultivată pentru producerea ceaiului matcha este umbrită complet timp de patru săptămâni înainte de recoltare. Planta răspunde la lipsa de lumină prin creșterea producției de clorofila, frunzele sunt mai subțiri, mai gustoase și conțin mai multe vitamine si minerale.
Ceai tare, limonadă sau preferatul matcha latte? 🍵
Puteți savura ceaiul matcha ca pe un ceai obișnuit, doar turnați apă la 80°C peste el - o temperatură mai ridicată ar devaloriza antioxidanții. De asemenea, puteți folosi ceaiul pentru a prepara băuturi reci și limonade sau îl puteți amesteca cu lapte pentru a crea faimosul și foarte popularul matcha latte.
Ingrediente
Pudră de ceai verde Matcha BIO.
Locul de origine: Kagoshima, Japonia.
Recomandările producătorului
- Contactul cu metalul distruge substanțele valoroase din ceaiul Matcha - folosiți o lingură de plastic sau de lemn.
- Poate fi preparat ca băutură caldă sau rece. 1 linguriță peste 200 ml de apă fierbinte (70 °C) sau rece.
- Se amestecă cu un blender mic. Alternativ, agitați într‑un shaker sau într‑o sticlă de plastic.
- De asemenea, potrivit în combinație cu lapte, smoothie‑uri de fructe sau legume.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat, la o temperatură sub 25 °C și la o umiditate relativă de 65 %.
- Protejați de lumină.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.