Vilgain Grass-Fed Whey Protein

4,5
4685 evaluări

super gustos

Proteine de înaltă calitate, mai puțin carbohidrați decât alte proteine (ceea ce este un mare plus pentru mine); preț foarte bun. Foarte recomandat!!!

Solubilitate mai slabă. În rest, foarte bună, super compoziție.

Am avut aceeași aromă de la nutrend..și aceasta este mult mai bună..fără culoare și gust artificial..nu este prea îndulcită🤭

Bună, am încercat aproape toate proteinele Vilgain de la Aktinu și sunt unele dintre cele mai bune de pe piață. După mult timp de când nu am mai degustat, apreciez și schimbarea la o proteină în varianta cutiei (chiar este o pacoste să deschizi și să închizi o pungă de proteine, deoarece de obicei este greu de sigilat) și sper ca toate proteinele să fie în varianta cutiei, nu doar vanilie și ciocolată, ar fi o ușurare!

Îmi pare rău, dar îi dau acestei arome doar 1 stea, gust foarte slab și foarte slab dizolvat 10% din proteină rămâne pe pereții shakerului 😳

Bună 😊, vă mulțumesc pentru feedback. Deoarece aroma de vanilie este îndulcită doar cu vanilie naturală și stevia, gustul rezultat este mai blând decât cel al proteinelor îndulcite artificial. Dacă proteina dvs. rămâne pe fundul shakerului, vă recomandăm să o bateți într-un shaker cu o bilă metalică. Sperăm că acest lucru nu vi se va mai întâmpla. Să aveți o zi bună.

Cu lapte este o delicatesă

Apreciez foarte mult faptul că nu există nimic nesănătos în compoziție, nimic care să accentueze inutil gustul sau să prelungească termenul de valabilitate. Produsul Vilgain se caracterizează printr-un gust ușor lăptos și o dulceață fadă. Cel mai bine apreciez fursecul cu banane, ciocolată și marțipan cu fistic, dar asta depinde de preferințele fiecăruia. Caramelul sărat mi s-a părut mai mult sărat decât dulce.

Într-adevăr cea mai bună proteină. Nu la fel de pronunțată ca alte proteine. Nu pot decât să recomand această aromă.

Până acum am încercat doar aromele de scorțișoară și vanilie, dar ambele sunt cele mai bune proteine pe care am avut ocazia să le încerc vreodată. Voi cumpăra cu siguranță și alte arome.