4,8
1755 evaluări

Am fost tentat de recenzii. Dar un pic dezamăgit. Cu siguranță îmi place mai mult Emco fără zahăr și prețul este și el în altă parte. Nu am găsit multe nuci pecan în pachet.

Din păcate, în ultima vreme nu sunt mulțumit de granola. În ultima mea comandă am comandat caramel sărat- care a fost de top notch, dar nucă de cocos, migdale, caju a fost oribil, soggy și complet moale. Ieri a sosit cea cu nucă pecan- a fost din nou grozavă, dar nu mi-a plăcut deloc nuca de cocos și ciocolata, fără bucăți lipite între ele, toate împrăștiate și bucăți de nucă de cocos vechi. Am comandat de la dvs. de foarte mult timp și granola nu poate lipsi din nicio comandă, așa că nu cred că acele granola ar trebui să fie așa.

Bună Dorota, ne pare rău dacă nu sunteți mulțumită de calitatea granola. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați imediat în astfel de cazuri. Suntem întotdeauna bucuroși să verificăm calitatea produsului împreună cu dvs. Vă rugăm să verificați mesajul de la mine în e-mailul dvs. Să aveți o zi frumoasă

Cea mai bună granola vreodată! Ca celiac, am o selecție foarte limitată și, pe lângă opțiunea de a încerca să o pregătesc acasă, aceasta este de departe cea mai bună.

Cea mai bună granola. Produs de top.

Granola excelentă! Îmi place cantitatea de nuci.

Granola foarte gustoasă, poate fi consumată chiar și uscată ca gustare.

Excelent în terci, iaurt sau pur și simplu la gust....gust total excelent

Uzasnaa👌🏻👌🏻👌🏻

Granola cu adevărat delicioasă 😋🍫.

Excelent, deși sunt bucăți mari de granola, așa că nu contează :)