8
întrebări cu răspuns
Vă doresc o seară plăcută, vă rog să mă sfătuiți, să vă informez dacă flapjack-ul este potrivit și ca mic dejun rapid când nu alerg mai mult sau trebuie să mănânc ceva în mașină. Credeți că este potrivit să o folosesc doar ca masă înainte sau după antrenament sau doar ca gustare sau aș putea să o aleg așa și ca mic dejun intermediar.
Bună ziua, când va fi disponibilă din nou aroma de iaurt cu zmeură? Este minunat!!!
Bună ziua, aș dori să întreb din nou despre data de stocare a noii arome de iaurt/malina cu termen de valabilitate mai mare decât noiembrie anul acesta. Vă mulțumesc :)
Bună ziua, aș dori să vă întreb despre data de stocare a noului iaurt cu aromă de zmeură. Vă mulțumesc :)
Bună ziua, este posibil să cumpărați flacoane cu o perioadă de garanție mai lungă. Aș dori să cumpăr mai multe bucăți pentru o perioadă mai lungă de timp, dar siropul de arțar și nuca de cocos au un consum minim până la jumătatea lunii decembrie. Vă mulțumesc anticipat.
Bună ziua, după deschidere trebuie să fie consumat în câte zile?
Nu a fost ajustată compoziția? Aveam impresia că nu conține lapte sau grăsime de unt?
Am o întrebare legată de aceste fulgi - le-ai recomanda ca gustare în timpul activității fizice? Merg des pe bicicletă și la cursele de durată medie (2-3h) obișnuiesc să am la mine batonul Voltage de la Nutrend în loc de geluri etc. Așa că mă uit în jur pentru un înlocuitor sau o alternativă. Alternativ, vă rog să îmi recomandați câteva batoane din gama dvs. Mulțumesc :-)