Vilgain 87 % Baking protein ⁠–⁠ izolat de zer, pentru o textură super moale, cu un conținut scăzut de lactoză

Vilgain 87 % Baking protein ⁠–⁠ izolat de zer, pentru o textură super moale, cu un conținut scăzut de lactoză

Garanție de returnare a banilor în termen de 30 de zile Dacă nu sunteți mulțumit, vă vom returna banii.
Transport gratuit

Proteina izolat care vă va îmbunătăți fiecare festin gastronomic

O proteină specială pentru coacere? Da, și chiar cu un conținut minim de lactoză. O proteină din lapte unică, de înaltă calitate, din Danemarca, care va da naștere unor preparate dulci și sărate pline de proteine. Concepută pentru a rezista la temperaturi și mai ridicate și pentru a-și păstra textura perfectă.

87% din proteine de cea mai bună calitate

Doar pentru că este o proteină de panificație, nu schimbă faptul că am combinat‑o cu cele mai valoroase proteine disponibile. Izolatul de zer este proteina de top, cu un conținut mai scăzut de grăsimi și zahăr și mai bogat în proteine decât concentratul clasic. Conform DIAAS (cea mai avansată metodologie de determinare a calității proteinelor), se numără printre sursele excelente de proteine și este superioară chiar și cărnii de vită în ceea ce privește capacitatea de utilizare.

Digestibilitate perfectă

Sărac în grăsimi și zahăr

Spectru complet de aminoacizi

Clătite proteice, pâine cu conținut scăzut de carbohidrați

Adăugați proteine și îmbunătățiți textura a ceea ce gătiți sau coaceți. Proteinele sunt lipsite de aromă, așa că sunt excelente în terciuri, vafe, prăjituri, fursecuri, brioșe și negrese. Dar este, de asemenea, excelentă pentru îngroșarea sosurilor sau pentru a adăuga un plus nutrițional la pâine.

Textura perfect moale și fragedă

Puteți înlocui până la 30% din făină în rețete. Le conferă o consistență super cremoasă și fină pe care o vei adora. Produsele coapte cu proteine convenționale sunt adesea uscate și sfărâmicioase. Aceasta este exact opusul.

Nu se gelifică la temperaturi mai ridicate

Contribuie la obținerea unei texturi pufoase

Ajută la netezirea texturii

Proteină obișnuită

Vilgain Proteine pentru coacere

Care este diferența dintre proteinele de copt Vilgain®?

Vilgain Protein pentru coacere Vilgain Proteină pentru coacere isolat
Tipul de proteină Amestec de proteine din lapte Un amestec de izolat de zer și proteine din lapte
Originea laptelui Danemarca Danemarca
Proteine 81 % 87 %
Lactoză Conținut mai mare de lactoză Conținut mai mic de lactoză
Cantitatea de înlocuire recomandată 15‑25 % până la 30%
Gust și aromă Fără aromă Fără aromă
Utilizare Pentru coacere și gătit Pentru coacere și gătit

Ingrediente

Amestec de proteine din lapte ( izolat proteic dinzer , proteine din lapte ).

Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Poate conține urme de cereale cu gluten, alte nuci și arahide.

Tabele calorice

100 g
Valoare energetică
1553 kJ / 362 kcal
Grăsimi
1,6 g
- din care saturate
1 g
Carbohidrați
0,3 g
- din care zaharuri
0,3 g
Proteine
87 g
Sare
0,9 g
Ambalaj: 500 g
Ambalaj: 1000 g

Instrucțiuni de utilizare

  • Poate înlocui până la 30% din făină în rețete.
  • Potrivit pentru prepararea pâinii cu conținut scăzut de carbohidrați, prăjituri, fursecuri, brioșe, clătite, negrese sau pizza.
  • Are un gust bun atât în varianta sărată, cât și în cea dulce.

Aviz

  • Alimente.
  • A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
  • Protejați de lumina directă a soarelui.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
Scrie o recenzie
4,9
167 evaluări

înlocuiește o parte din făină în rețetele de copt și adaugă proteine acolo unde acestea ar putea lipsi altfel. În acest fel, aluatul rămâne pufos.

Aceasta este o explozie, nu este deloc familiară și oferă proteinele necesare

CEA MAI BUNĂ PROTEINĂ PENTRU COACERE!!! LOVELOVE

Bun pentru refacerea proteinelor, excelent pentru coacere.

18
întrebări cu răspuns
Bună ziua, această proteină este potrivită și pentru copii?
Bună ziua, sunt foarte interesată de acest produs și mă întreb dacă ar putea fi folosit și pentru a înlocui o parte din făină la coacerea prăjiturilor sau fursecurilor de Crăciun - sau este potrivit doar pentru brioșe, chifle și frigărui?
1
Bună ziua. Am înțeles că această proteină este fără aromă și mai ales fără zahăr...deci o pot folosi pentru coacerea unor produse de patiserie sărate? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
1
bună seara, nu știu dacă am înțeles bine, proteinele pentru coacere înlocuiesc până la 30% din făină și asta înseamnă că dacă fac o chiflă cu făină integrală de grâu de exemplu cam 100g deci pot să reduc făina și să o completez cu proteine, sau să nu reduc făina și să adaug proteine la ea. Vă mulțumesc
1