Vilgain 87 % Baking protein – izolat de zer, pentru o textură super moale, cu un conținut scăzut de lactoză
Vilgain 87 % Baking protein – izolat de zer, pentru o textură super moale, cu un conținut scăzut de lactoză
Proteina izolat care vă va îmbunătăți fiecare festin gastronomic
O proteină specială pentru coacere? Da, și chiar cu un conținut minim de lactoză. O proteină din lapte unică, de înaltă calitate, din Danemarca, care va da naștere unor preparate dulci și sărate pline de proteine. Concepută pentru a rezista la temperaturi și mai ridicate și pentru a-și păstra textura perfectă.
87% din proteine de cea mai bună calitate
Doar pentru că este o proteină de panificație, nu schimbă faptul că am combinat‑o cu cele mai valoroase proteine disponibile. Izolatul de zer este proteina de top, cu un conținut mai scăzut de grăsimi și zahăr și mai bogat în proteine decât concentratul clasic. Conform DIAAS (cea mai avansată metodologie de determinare a calității proteinelor), se numără printre sursele excelente de proteine și este superioară chiar și cărnii de vită în ceea ce privește capacitatea de utilizare.
Clătite proteice, pâine cu conținut scăzut de carbohidrați
Adăugați proteine și îmbunătățiți textura a ceea ce gătiți sau coaceți. Proteinele sunt lipsite de aromă, așa că sunt excelente în terciuri, vafe, prăjituri, fursecuri, brioșe și negrese. Dar este, de asemenea, excelentă pentru îngroșarea sosurilor sau pentru a adăuga un plus nutrițional la pâine.
Textura perfect moale și fragedă
Puteți înlocui până la 30% din făină în rețete. Le conferă o consistență super cremoasă și fină pe care o vei adora. Produsele coapte cu proteine convenționale sunt adesea uscate și sfărâmicioase. Aceasta este exact opusul.
Proteină obișnuită
Vilgain Proteine pentru coacere
Care este diferența dintre proteinele de copt Vilgain®?
Vilgain Protein pentru coacere | Vilgain Proteină pentru coacere isolat | |
Tipul de proteină | Amestec de proteine din lapte | Un amestec de izolat de zer și proteine din lapte |
Originea laptelui | Danemarca | Danemarca |
Proteine | 81 % | 87 % |
Lactoză | Conținut mai mare de lactoză | Conținut mai mic de lactoză |
Cantitatea de înlocuire recomandată | 15‑25 % | până la 30% |
Gust și aromă | Fără aromă | Fără aromă |
Utilizare | Pentru coacere și gătit | Pentru coacere și gătit |
Ingrediente
Amestec de proteine din lapte ( izolat proteic dinzer , proteine din lapte ).
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Poate conține urme de cereale cu gluten, alte nuci și arahide.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1553 kJ / 362 kcal |
Grăsimi | 1,6 g |
- din care saturate | 1 g |
Carbohidrați | 0,3 g |
- din care zaharuri | 0,3 g |
Proteine | 87 g |
Sare | 0,9 g |
Instrucțiuni de utilizare
- Poate înlocui până la 30% din făină în rețete.
- Potrivit pentru prepararea pâinii cu conținut scăzut de carbohidrați, prăjituri, fursecuri, brioșe, clătite, negrese sau pizza.
- Are un gust bun atât în varianta sărată, cât și în cea dulce.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.