Omega-3 Fish Duo – bucăți mari și suculente de carne de pește, bogate în omega‑3, bogate în proteine, potrivite pentru consum imediat
Omega-3 Fish Duo – bucăți mari și suculente de carne de pește, bogate în omega‑3, bogate în proteine, potrivite pentru consum imediat
Fileuri suculente de somon norvegian
Pregătiți în câteva momente o masă mai valoroasă din punct de vedere nutrițional cu somonul nostru filetat manual în suc propriu. Formulă simplă pentru a‑i scoate în evidență aroma intensă, fără a strica în mod inutil acea cantitate mare de proteine de calitate și omega‑3.
Fără firimituri uscate
Datorită nutriției optime și prelucrării delicate ulterioare, fileurile de somon sunt pline de aromă și sucuri.
Completează o masă nutritivă și gustoasă într‑un minut
Deschideți și adăugați la carbohidrați complecși și legume. Gata! Cu somonul nostru, vă veți completa masa cu proteine de calitate și grăsimi nesaturate, pe care somonul le are din belșug datorită unei alimentații optime și controlate.
Pește suculent preferat
cu un conținut ridicat de grăsimi de calitate
Sardinele, un pește popular cu o culoare argintie tipică și o pulpă ușor rozalie. Acestea sunt una dintre cele mai bogate surse de acizi grași omega‑3, astfel încât obțineți de patru până la cinci ori aportul zilnic de bază recomandat de OMS de EPA și DHA într‑o singură conservă.
Calitatea pe primul loc
Sardinele noastre sunt capturate în Oceanul Atlantic și prelucrate în Europa cu certificare IFS, standardul internațional pentru siguranța și calitatea alimentelor. Procentul de conservă este de 70%, minim 84 g.
Vilgain File de somon în suc propriu – 170 g
100 g | |
Valoare energetică | 676 kJ / 162 kcal |
Grăsimi | 10 g |
- din care saturate | 2,8 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 18 g |
Sare | 1,2 g |
Somon (Salmo salar) 70%, apă potabilă, sare, condimente.
Cutia de 170 g conține 119 g de substanțe solide.
Originea peștelui: Norvegia.
Țara de producție: Letonia.
Metoda de creștere: Crescătorie cu plase plutitoare.
Avertizare pentru alergici: Alergenii sunt evidențiați în compoziția produsului. Poate conține urme de proteine din lapte, muștar și țelină. Fileurile pot conține piele și oase.
Aviz
- Alimente.
- Fileurile pot conține oase și piele.
- A se păstra într‑un loc uscat, departe de sursele de căldură și de lumina directă a soarelui.
- După deschidere, păstrați în frigider și consumați în termen de 24 de ore.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Vilgain Sardine – în suc propriu 120 g
Ambalaj: 120 g100 g | |
Valoare energetică | 707 kJ / 168 kcal |
Grăsimi | 7,2 g |
- din care saturate | 2,2 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 25,9 g |
Sare | 1,24 g |
Sardină (Sardinia pilchardus) 70 %, apă 29 %, sare.
Originea peștelui: Atlanticul de Nord‑Est (FAO 27), Atlanticul de Nord‑Est (FAO 34).
Metoda de capturare a peștelui: plase circulare și plasă-pungă.
Avertizare privind alergiile: Alergenii sunt evidențiați în conținut.
Aviz
- Alimente.
- Produsul poate conține oase.
- A se păstra într‑un loc uscat, departe de sursele de căldură și de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, păstrați în frigider și consumați în termen de 2 zile.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.