Cutie de prânz echilibrată. – Mâncare Sănătoasă și Rapidă
Cutie de prânz echilibrată. – Mâncare Sănătoasă și Rapidă
Carne slabă gata de servire
Carnea de pui este una dintre cele mai bune surse de proteine pentru organismul uman. V‑o aducem deja dezosată și conservată într‑o conservă, astfel încât să vă puteți bucura de o doză corectă de carne chiar și atunci când nu aveți timp să gătiți. În plus față de proteinele din carnea de pui, obțineți și micronutrienți importanți (de exemplu, vitamina B, seleniu și fosfor).
Pește suculent
preferat cu grăsimi de înaltă calitate
Sardinele, un pește popular cu o culoare argintie tipică și o pulpă ușor rozalie, sunt una dintre cele mai bogate surse de acizi grași omega‑3. Dintr‑o conservă, obțineți de patru până la cinci ori aportul zilnic de bază recomandat de OMS de EPA și DHA.
Fileuri suculente de somon norvegian
Pregătiți în câteva momente o masă mai valoroasă din punct de vedere nutrițional cu somonul nostru filetat manual în suc propriu. Formulat pur și simplu pentru a‑i scoate în evidență aroma intensă, fără a strica în mod inutil acea cantitate mare de proteine de calitate și omega‑3.
Cină plină de proteine și fibre pe masă în cel mai scurt timp
Ținem foarte mult la calitatea ingredientelor noastre, de aceea amestecul nostru conține numai ingrediente naturale cu origini clare. Sosul de quinoa se prepară în doar un moment, este consistent, plin de fibre și nu are ingrediente inutile.
Pește suculent din largul mării
Tonul skipjack prelucrat manual în propriul său suc bogat în proteine poate fi întotdeauna un aliment de bază în cămară sau o gustare la îndemână pe drum.
Vilgain R2E carne de pui – 400 g
Ambalaj: 400 g100 g | |
Valoare energetică | 603 kJ / 144 kcal |
Grăsimi | 8 g |
- din care saturate | 2,5 g |
Carbohidrați | <0,5 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 18 g |
Sare | 1,7 g |
Carne de pui ( coapsă de pui dezosată, fără piele) min. 98 %, sare, piper negru.
Atenționare pentru alergii: Poate conține urme de muștar și unt(lapte).
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat, la 5 - 30 °C.
- După deschidere, păstrați în frigider până la 8 °C și consumați în termen de două zile.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Vilgain Sardine – în ulei de măsline extravirgin BIO 90 g
Ambalaj: 90 gGreutatea părții solide: 63 g.
100 g | |
Valoarea energetică | 929 kJ / 223 kcal |
Grăsimi | 15 g |
- din care saturate | 3,3 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 22 g |
Sare | 1 g |
Acizi grași omega‑3 (conținuți în substanțe solide) | 1,4 g |
Sardine (Sardina pilchardus, minimum 70%), ulei de măsline extravirgin ecologic, sare.
Categoria uneltelor de pescuit: plasă-pungă.
Zona de captură: Marea Adriatică (FAO 37.2.1).
Avertizare privind alergiile: alergenii sunt indicați cu caractere aldine în ingredientele produsului.
Aviz
- Alimente.
- Produsul poate conține oase.
- A se păstra într‑un loc uscat, departe de sursele de căldură și de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, păstrați în frigider și consumați în termen de 2 zile.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Vilgain Ton în suc propriu – 120 g
Ambalaj: 120 g100 g (partea scursă) | |
Valoarea energetică | 591 kJ / 140 kcal |
Grăsimi | 4,6 g |
- din care saturate | 1,7 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 24 g |
Sare | 1,5 g |
Ton Skipjack (Katsuwonus pelamis, cel puțin 70 %), apă potabilă (29 %), sare.
Avertizare privind alergiile: Alergenii sunt indicați cu bold în ingredientele produsului.
Greutatea solidelor: 84 g.
Categoria uneltelor de pescuit: plase de traul circulare și plase‑pungă.
Zona pescuită: capturată pe mare, FAO 31; 34; 41; 47; 51.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat, ferit de surse de căldură și de lumina soarelui.
- Odată deschis, păstrați în frigider și consumați în termen de 2 zile.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Vilgain File de somon în suc propriu – 170 g
100 g | |
Valoare energetică | 676 kJ / 162 kcal |
Grăsimi | 10 g |
- din care saturate | 2,8 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 18 g |
Sare | 1,2 g |
Somon (Salmo salar) 70%, apă potabilă, sare, condimente.
Originea peștelui: Norvegia.
Fabricat în Letonia.
Metodă de creștere: Crescătorie cu plase plutitoare.
Avertizare privind alergiile: Alergenii sunt evidențiați în compoziția produsului. Poate conține urme de proteine din lapte, muștar și țelină.
Fileurile pot conține piele și oase.
Aviz
- Alimente.
- Fileurile pot conține oase și piele.
- A se păstra într‑un loc uscat, departe de sursele de căldură și de lumina directă a soarelui.
- După deschidere, păstrați în frigider și consumați în termen de 24 de ore.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Vilgain Quinoa cu shiitake și alune – 250 g
Ambalaj: 250 gDozaj: 60 g
Doze în pachet: 4
100 g | |
Valoare energetică | 1407 kJ / 337 kcal |
Grăsimi | 5,2 g |
- din care saturate | 1,1 g |
Carbohidrați | 51 g |
- din care zaharuri | 9,3 g |
Fibre | 21 g |
Proteine | 12 g |
Sare | 0,17 g |
Quinoa tricoloră 82%, morcovi, alune 4,5%, praz, ciuperci shiitake 2%, arpagic, kale.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de țelină, muștar, semințe de susan și alte nuci.
Recomandările producătorului
- Încălziți 2 linguri de ulei într‑o cratiță și adăugați amestecul.
- Adăugați treptat 900 ml de apă fierbinte, și sare în funcție de preferințe.
- Se amestecă timp de 1 minut.
- Se fierbe în apă clocotită timp de 15 minute.
- Lăsați să stea timp de 5 minute.
- Un pachet conține 4 porții de mâncare.
Avertizare
- Alimente.
- Depozitați la loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Ambalat într‑o atmosferă protectoare.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.