4,7
855 evaluări

Gust delicat, lăptos, ușor dulce. Top: banană, chai latte (frumos condimentat), eggnog (dacă cineva se decide între vanilie și eggnog, cu siguranță eggnog :))). Pumpkin spice latte și ciocolata nu sunt rele. Opțiunea de mango și lapte nu prea se potrivesc pentru mine, de aceea nu sunt un fan al Mango Iassi. Vanilia nu jignește, dar banana ar fi cu siguranță o alegere mai bună.

O proteină grozavă, gustoasă și de înaltă calitate, care vă reface proteinele. Gust de top.

proteine doar de la Aktinu, sunt delicioase. chiar și fără aromă

Vanilia este grozavă pentru mine. Din păcate, partenerei mele nu-i place vanilia, așa că trebuie să găsim o altă aromă pentru ea. Partea bună este că ea nu o bea pentru mine 😂.

O proteină normală, din păcate nu m-a impresionat prea mult. Gustul este bun, dar în comparație cu alte proteine de la alte mărci este foarte "subțire" chiar dacă se păstrează proporțiile.

Super consistență și solubilitate, gustul este diferit față de ce mi-aș fi imaginat - îmi place că nu este la fel de dulce ca alte proteine, dar gustul este foarte specific - foarte asemănător cu un chai latte, dar trebuie să îl intercalez cu alte arome. Dar este grozav pentru copt - brioșele, cu scorțișoară, unt de arahide și această proteină sunt de top

Chai latte chiar are gust de Chai latte :) cinnamon roll nu prea are gust pentru mine personal :)

Nu am avut niciodată o proteină mai bună

Gust luxos

fără aromă artificială, nici o aromă nu poate strica nimic 🤤