Vilgain Terci de orez instant BIO
Întrebări
5
întrebări cu răspuns
Bună ziua. Se poate amesteca cu iaurt? Sau este doar pentru lapte cald sau apă. Mulțumesc.
Bună ziua, pot să întreb care este producția acestui terci și care a fost procesul de producție? Aș fi foarte recunoscător pentru răspuns.
Bună Klari, ți-am trimis procedura de producție în e-mailul meu :). Să ai o zi bună
Bună ziua, este caserola potrivită pentru prepararea caserolelor reci? Adică, este suficient să adăugați apă rece? Sau e nevoie de apă caldă și să o las să stea? Vă mulțumesc
Bună Radek, vă recomandăm să turnați apă fierbinte sau lapte peste terci. După un timp veți avea un terci super cremos :). Vă doresc o zi bună.
Bună ziua, vă rog să mă întrebați câte grame de terci sunt aproximativ recomandate pe porție? Bineînțeles, doar o indicație a ceea ce reprezintă o cantitate adecvată. Mulțumesc mult în avans pentru informații :)
Bună ziua, acest lucru este foarte individual. Cantitatea depinde de cât de gros vrei să fie terciul. Încercați 3 linguri la 100ml de apă și vedeți. Depinde numai de tine și de gustul tău :-)
Bună ziua, vă gândiți și la un pachet de 500g sau de un kilogram? Pentru că la 200g nici nu știu cum și deja s-a terminat.
Mulțumesc anticipat pentru răspuns și vă doresc o zi bună :)