4,7
66 evaluări

Super combinat shaker, totul imediat disponibil.

Recipientele de proteine sunt foarte greu de închis, trebuie împinse cu putere, nu se înșurubează deloc.

Bună Michaela, mulțumesc pentru feedback. Ne-am asigurat că tăvile nu scurg niciun lichid sau pudră proteică, de aceea au fire solide. Cu toate acestea, dacă agitatorul și firele sale nu se potrivesc cu tăvile dvs. sau dacă este ceva în neregulă cu acesta, nu ezitați să ne contactați la podpora@aktin.cz. Vom fi bucuroși să verificăm produsul împreună cu dvs. Vă dorim o zi bună

Bun agitator. Combinația de culori este foarte plăcută și, în același timp, shakerul este un accesoriu foarte practic pentru fiecare sportiv datorită tăvilor. În ceea ce privește capacitatea Shakerului de a-și îndeplini funcția, acesta o îndeplinește perfect. Nu pot decât să îl recomand.

Acest shaker are cu adevărat tot ceea ce mă aștept de la o sticlă de gimnastică 👉🏻✅ușor de deschis, dar rezistent la apă (nu se scurge, nu se varsă💧),✅string pentru a amesteca proteinele împotriva bulgărilor, ✅recipiente practice pentru proteine, suplimente... MUST HAVE! ❤️

Super shaker!

Funcționalitate excelentă. Îmi place faptul că încărcătoarele au propriul capac și, de asemenea, o mică tavă pentru tablete care se fixează în capacul uneia dintre ele. Mă așteptam doar la o parte verde mai translucidă în versiunea achiziționată (Dark jungle) - conform imaginii. Când a fost despachetată, culoarea arăta mai mult ca un plastic opac.

Dimensiunea este potrivită, culoarea este minunată, fără scurgeri. 2 reviste sunt minunate. Doar spirala metalică nu amestecă atât de bine proteinele.

Îmi place că nu se scurge nicio picătură.

Preț, calitate super. Containerele sunt suficient de mari

Perfect. Foarte practic