Vilgain Porumb pentru popcorn BIO

4,8
52 evaluări

Nu prea mult. Rupe rău și nu are gust.

O gustare uimitoare și sănătoasă.

Clătite fine doar că sunt mai mici

Am încercat pentru prima dată să fac popcorn de casă și a fost ușor, rapid, gustos și știu ce am pus înăuntru :) plus că sunt mai puține deșeuri după aceea. Win-win...(micro popcornul din lanțurile obișnuite le place copiilor, dar trebuie să închizi amândoi ochii la ingrediente și la preț :D )

Prima dată popcorn de casă și o mare satisfacție

Cu siguranță unul dintre cele mai bune porumb pentru popcorn. Explozie excelentă (bucăți mari și regulate) și aromă bună. Recomand

Acest porumb nu este un porumb oarecare! Este porumb albastru, care conține antioxidanți și substanțe bioactive cu un puternic efect antioxidant. Floricele de porumb de casă cu o mulțime de beneficii pe deasupra!!!!

Gustul și aspectul sunt de fapt grozave - cu gust de nucă și albe ca zăpada, dar, din păcate, prepararea în oală/panou funcționează numai cu grăsime - atunci când sunt preparate fără grăsime, doar câțiva boabe se umflă. Dar poate că funcționează mai bine cu o mașină de popcorn cu aer cald... Merită să încercați!

Excelent pentru a face popcorn de casă!

Probabil că toți iubim popcornul, dar probabil că știm și ce conțin toate 💩 cele clasice. Eu m-am îndrăgostit de prepararea acestui popcorn cu puțin ghee sau ulei de avocado + sare și este o combinație incredibilă! În plus, tot ce ai nevoie este un han și un capac