3,6
294 evaluări

Nu suport gustul proteinei, nu o beau pentru gust, dar aceasta este probabil una dintre cele mai rele pe care le-am avut. Este greu pentru mine să o termin. Păcat, cu siguranță nu o voi mai comanda. De aceea îi dau 2 stele- doar pentru ingredientele bune, dar pentru gustul nu atât de rău.. Biotech vegan, nutred sunt gust mult mai bine. Probabil puține arome în acest este....

O compoziție excelentă. Versiunea vegetală nu are niciodată un gust grozav, dar tot mi-a plăcut. Am folosit-o ca băutură și pentru coacere

Din păcate, nu-mi place

gust bun

Pentru mine, gustul de vanilie este excelent, nu prea dulce, în general este plăcut. De asemenea, nu am nicio problemă cu solubilitatea, cocoloașele nu rămân niciodată în shaker. Evaluez foarte pozitiv ingredientele, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care cumpăr această proteină anume.

Am încercat-o pentru prima dată astăzi și nu pot să o beau. Dacă vrea cineva una, i-o dau mai departe. Îi lipsesc doar 60 de grame.

Îl amestec cu fructe și sunt mulțumită. Gustul nu este delicat, dar este ok. Cred că efectul pe care îl realizează. Îl recomand.

Din păcate, dar oribil în gust - practic imposibil de băut. Am încercat cu lapte, lapte vegetal, chiar și cu lapte cu aromă de ciocolată și în nici o configurație nu este bun. Ca să nu mai vorbim de amestecarea cu apă pentru că este imposibil de băut. Am încercat diverse proteine vegetale și aceasta este de departe cea mai proastă (gustul de după gust de parcă aș fi mâncat "ciment"). Nu se recomandă.

Gustul de Decathlon este mult mai bun, se dizolvă mai bine. Pe acesta a trebuit de multe ori să îl amestec cu un blender. Mirosul după ce am băut și streșinile nu mi-a plăcut foarte mult:/

în comparație cu alte proteine pe care le-am avut, este mai închisă, ne-am speriat la început de ceea ce am comandat, dar chiar este vanilie.