7
întrebări cu răspuns
Bună ziua, aș dori să vă întreb dacă s-a schimbat rețeta pentru cupele cu unt de migdale. Cel mai nou lot are un gust sensibil diferit față de cele anterioare (pentru mine, pentru un coș). vă mulțumesc.
Bună ziua, din păcate nu pot scrie o recenzie. Prăjiturile cu ciocolată albă sunt o mare dezamăgire. A trebuit să verific data de expirare pentru a vedea dacă erau stricate. Ciocolata albă are mai degrabă gustul unui amestec de cacao și unt de cocos, lăsând un fel de postgust și un strat pe dinți. E departe de ciocolata albă. Umplutura de alune are gust de alune râncede. Niciodată nu se mai întâmplă!
2
Bună ziua, prăjiturile sunt delicioase.Vor exista și alte arome în viitor, vă rog? Cred că nuca de cocos sau caju ar fi grozave.Mulțumesc :)
Bună ziua, aș dori să întreb când ar trebui să fie din nou în stoc această bunătate? Plec în străinătate și mi-ar plăcea să pot comanda și să împachetez cu mine 👀 Vă mulțumesc mult! 😊
Bună ziua, acest produs a fost scos din meniu din cauza temperaturilor?
Bună ziua, aveți de gând să faceți o altă aromă? Pistachio, de exemplu, ar fi o bombă! Și caju ar fi frumos. :)) Mulțumesc!
2
Bună ziua, vor exista și alte arome? Cum era înainte caju/caramel și miso? ☺️