Vilgain Miso BIO – pastă tradițională japoneză, gust sărat picant, fără conservanți și OMG‑uri
Vilgain Miso BIO - pastă fermentată care adaugă savoare la orice masă
Pasta Miso este un produs japonez popular și tradițional, cu un gust bogat și o aromă deosebită, obținut prin fermentarea orzului sau a altor cereale împreună cu sare și ciuperca nobilă Aspergillus oryzae, sau koji. Este folosită ca ingredient de bază în bucătăria japoneză și produce o aromă profundă sărată, cu o notă ușor picantă.
Miso‑ul nostru este fabricat în Republica Cehă în conformitate cu tehnicile tradiționale japoneze, folosind ingrediente provenite din agricultura ecologică austriacă. Orzul decojit este fiert la abur și inoculat cu mucegaiul koji pe care se dezvoltă. Acest orz formează amestecul starter pentru fermentare - îl amestecăm cu năut fiert și sare și îl lăsăm să fermenteze. După 10 săptămâni obținem miso.
Fără conservanți și fără OMG‑uri
Datorită pasteurizării și pH‑ului scăzut, care este coborât în mod natural prin procesul de fermentare, miso nu are nevoie de conservanți suplimentari pentru a rezista mult timp. Așa că, în realitate, în ingrediente găsiți doar orz, năut, sare și apă - toate de calitate organică, fără OMG‑uri.
Puteți folosi miso pentru a prepara supe, sosuri, marinade și alte mâncăruri. Completează minunat mâncărurile asiatice tipice, cum ar fi sushi, burrito asiatic, rulouri de primăvară, bibimbap sau onigirazu. În plus, este potrivit pentru aromatizarea tuturor tipurilor de mâncăruri, cum ar fi supe, salate, marinate etc.
Sfat de preparare: Bateți miso în puțin lichid cald înainte de a‑l folosi pentru a obține un sos minunat de cremos.
Vilgain BIO Miso în puncte:
- pastă fermentată de orz și năut
- Gust sărat și picant
- Produs în Republica Cehă după o rețetă tradițională japoneză
- fără conservanți
- un condiment excelent pentru bucătăria asiatică
Ingrediente
Orz decorticat* 55 %, năut* 37 %, sare, apă.
Calitatea ingredientelor
- 1x în regulă
*Provine din agricultura ecologică.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 683 kJ / 162 kcal |
Grăsimi | 1,4 g |
- din care saturate | 0,4 g |
Carbohidrați | 29 g |
- din care zaharuri | 0,7 g |
Proteine | 6,3 g |
Sare | 7,9 g |
Instrucțiuni de utilizare
- Înainte de utilizare, bateți miso în puțin lichid cald pentru a obține un sos cremos.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra uscat la 24 °C și a se proteja de lumină.
- După deschidere, păstrați la 7 °C și consumați în termen de 30 de zile.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.