Vilgain Lactose Free Whey Protein
Recenzie
Ar fi frumos dacă ar putea fi amestecat. Cred că veți îmbunătăți această consistență, ca totul până acum:)
Spre deosebire de proteinele cu lactoză, o consistență puțin neplăcută. Când scot proteina din pungă, aceasta se împrăștie peste tot, rămâne pe paharul de măsurat și îmi face mâinile praf. Gustul proteinei nu este complet plăcut, este ok pentru a bea, dar după adăugarea la terci nu este chiar bun. Dar înțeleg că pur și simplu această proteină este diferită datorită faptului că este fără lactoză. Din păcate, nu o voi cumpăra din nou.
Dacă aș putea, aș da un rating de 0. Nu poate fi absolut amestecat în cassis este ca și umezit când mănânc mănânc noroi. Nu știu dacă am o piesă defectă dar când este uscat în apă sau lapte face spumă și se lipește pe tot shakerul meu. Solubilitatea este absolut oribilă. Arată ca un aluat de gnocchi lipicios pentru mine 🤢
Gust pentru mine complet bine, în shaker poate fi amestecat fără probleme. Din păcate, după două săptămâni de utilizare am ajuns la gastroenterolog. Balonare, indigestie, etc. Nu sunt atât de intolerant la lactoză, mănânc în mod normal produse fără lactoză (unt, iaurt, lapte,...), dar a trebuit să încetez să iau această proteină. Nu știu dacă un lot rău sau corpul meu reacționează diferit la acesta, dar prefer să scriu pentru a lăsa pe toți cei cu intoleranță să fie atenți și să urmărească cum reacționează.
Proteina este perfect densă, se dizolvă frumos, nu este prea îndulcită și este mai ușor de digerat decât proteinele clasice din zer (intoleranți la lactoză). Vanilia este de top pentru mine, afinele foarte subtile, dar gustul pare artificial.
În sfârșit. Excelentă proteină din zer fără lactoză, numai pe bază naturală, fără îndulcire chimică, neîndulcită (gust ușor). Se dizolvă bine în shaker, nu am probleme cu ea și spuma dispare într-o clipă. Ușor de digerat. Pentru mine 1.
Din păcate, aroma proteinei nu mi-a plăcut prea mult, este destul de grumoasă în shaker. Cu toate acestea, poate fi folosit pentru a reaproviziona proteinele din terci, avantajul fiind prețul rezonabil. Cu toate acestea, prefer să rămân la preferatul meu BioTech :-)