4,3
65 evaluări

Bunătate cu o compoziție de fructe pure. Excelent pentru refacerea zaharurilor înainte/în timpul activității fizice ca un zahăr sănătos.

Zahărul clasic din fructe într-o formă ''sănătoasă'', ideal atunci când aveți poftă de dulce. Am scos o steluță pentru faptul că ''dungile'' sunt în mare parte lipite între ele și este nevoie de un efort destul de mare pentru a le desface și bineînțeles, ca bonus, veți avea degetele lipicioase de la ea

O delicatesă bună

o gustare grozavă în deplasare + îți va satisface pofta de dulce

Într-un cuvânt, lux

Am așteptat cu nerăbdare știrile, din păcate, cu siguranță nu voi mai cumpăra din nou. Benzile sunt lipite între ele, așa că trebuie să le mesteci ca un fel de "băț" - nu m-ar deranja dacă ai putea să le mesteci. Este atât de tare încât mă doare maxilarul chiar și acum. Din punct de vedere al gustului, e ok, dar nimic deosebit în niciun caz. Nu știu dacă toate aromele sunt așa, sau dacă am primit o bucată defectă, dar chiar nu o recomand.

Bună Helena, ne pare foarte rău să auzim despre experiența ta. Benzile ar trebui să fie moi și ar trebui să se desprindă frumos. V-am contactat prin e-mail și am fi bucuroși să lucrăm împreună pentru a vă rezolva situația. Vă doresc o zi bună,
Eu, pe de altă parte, am avut o experiență grozavă, fâșiile s-au desprins frumos, moi și au avut și un gust grozav, am încercat toate aromele.

Am cumpărat-o pentru fiica mea și nu a fost prea încântată de ea

Byli slepene, tezce se oddelovali a slizke, ale jinak chutove dobre, fajn snack

Absolut genial. Chiar are gust de fructe.