Vilgain Diet Whey – îmbogățit cu extracte naturale, susține pierderea în greutate, cu conținut scăzut de grăsimi și zahăr, îndulcit cu stevia
Vilgain Diet Whey – îmbogățit cu extracte naturale, susține pierderea în greutate, cu conținut scăzut de grăsimi și zahăr, îndulcit cu stevia
Utilizabilitate maximă
pentru corpul dumneavoastră
Toate proteinele utilizate au o disponibilitate premium pentru organism, în cazul cazinei și al concentratului de lapte chiar mai bună decât cea a cărnii de vită. Acest lucru este combinat cu o digestibilitate excelentă și un conținut ridicat de aminoacizi esențiali.
Concentrat proteic din lapte (MPC)
Cazeină
Carne de vită
Proteine din zer
*Cel mai actual indicator al calității proteinelor, bazat pe conținutul de aminoacizi esențiali și pe digestibilitatea proteinelor. Proteinele cu DIAAS >75% sunt considerate de înaltă calitate, iar cele cu DIAAS >100% sunt surse excelente de proteine conform FAO.
Sprijin natural pentru pierderea în greutate cu ceai verde 🍵
Pentru cel mai bun efect, doar câteva calorii nu sunt suficiente. De aceea, am adăugat extract natural concentrat de ceai verde standardizat la 30% EGCG la proteina Diet Whey. Această substanță are multe efecte grozave, inclusiv sprijin pentru reducerea greutății.
50% extract din ingredientul activ HCA
din Garcinia Cambogia
Aceste fructe mici, asemănătoare dovleacului, sunt o sursă bogată de HCA - acid hidroxicitric. Conform studiilor științifice, extractul de Garcinia poate nu numai să favorizeze arderea grăsimilor [3], ci și să reglementeze excesul de radicali liberi [4], precum și nivelul ridicat al colesterolului LDL [5].
Culoare și aromă naturală
Evităm cu strictețe aromele și coloranții artificiali, care au doar rolul de a manipula gustul. Proteinele noastre au aroma și culoarea autentică a ciocolatei adevărate și a altor ingrediente, completate de arome pur naturale.
În loc de sucraloză, îndulcitor natural
din frunze de stevia
Planta de stevia produce un îndulcitor de mare valoare care conține glicozide steviolice. Aceștia sunt de 200‑300 de ori mai dulci decât zahărul, nu afectează nivelul de zahăr din sânge și sunt considerați un îndulcitor noncaloric sigur, de origine naturală.
De ce stevia da și sucraloză nu?
✔️ Steviol‑glicozide | ❌ Sucraloză | |
Siguranţă | Nici un efect asupra rezistenței la insulină | Posibil efect negativ asupra rezistenței la insulină |
Dulceață | Dulceață medie | Dulceață ridicată |
Microbiomul | Nu afectează negativ microbiomul | Posibil efect negativ asupra microbiomului |