Vilgain Diet Whey ⁠–⁠ îmbogățit cu extracte naturale, susține pierderea în greutate, cu conținut scăzut de grăsimi și zahăr, îndulcit cu stevia

Vilgain Diet Whey ⁠–⁠ îmbogățit cu extracte naturale, susține pierderea în greutate, cu conținut scăzut de grăsimi și zahăr, îndulcit cu stevia

brownie cu ciocolată
Brownie cu ciocolată
25
418

Utilizabilitate maximă
pentru corpul dumneavoastră

Toate proteinele utilizate au o disponibilitate premium pentru organism, în cazul cazinei și al concentratului de lapte chiar mai bună decât cea a cărnii de vită. Acest lucru este combinat cu o digestibilitate excelentă și un conținut ridicat de aminoacizi esențiali.

Concentrat proteic din lapte (MPC)

120

Cazeină

118

Carne de vită

110

Proteine din zer

109

*Cel mai actual indicator al calității proteinelor, bazat pe conținutul de aminoacizi esențiali și pe digestibilitatea proteinelor. Proteinele cu DIAAS >75% sunt considerate de înaltă calitate, iar cele cu DIAAS >100% sunt surse excelente de proteine conform FAO.

Sprijin natural pentru pierderea în greutate cu ceai verde 🍵

Pentru cel mai bun efect, doar câteva calorii nu sunt suficiente. De aceea, am adăugat extract natural concentrat de ceai verde standardizat la 30% EGCG la proteina Diet Whey. Această substanță are multe efecte grozave, inclusiv sprijin pentru reducerea greutății.

Ajută la
arderea grăsimilor,
care poate accelera, de asemenea, eliminarea excesului de kilograme [1]

Sprijină sănătatea cardiovasculară și ajută la reducerea riscului de boli de inimă [2]

Funcționează ca
un antioxidant eficient
și este implicat în reglarea zahărului din sânge [2]

50% extract din ingredientul activ HCA
din Garcinia Cambogia 

Aceste fructe mici, asemănătoare dovleacului, sunt o sursă bogată de HCA - acid hidroxicitric. Conform studiilor științifice, extractul de Garcinia poate nu numai să favorizeze arderea grăsimilor [3], ci și să reglementeze excesul de radicali liberi [4], precum și nivelul ridicat al colesterolului LDL [5].

Culoare și aromă naturală

Evităm cu strictețe aromele și coloranții artificiali, care au doar rolul de a manipula gustul. Proteinele noastre au aroma și culoarea autentică a ciocolatei adevărate și a altor ingrediente, completate de arome pur naturale.

În loc de sucraloză, îndulcitor natural
din frunze de stevia

Planta de stevia produce un îndulcitor de mare valoare care conține glicozide steviolice. Aceștia sunt de 200‑300 de ori mai dulci decât zahărul, nu afectează nivelul de zahăr din sânge și sunt considerați un îndulcitor noncaloric sigur, de origine naturală.

De ce stevia da și sucraloză nu?

✔️ Steviol‑glicozide ❌ Sucraloză
Siguranţă Nici un efect asupra rezistenței la insulină Posibil efect negativ asupra rezistenței la insulină
Dulceață Dulceață medie Dulceață ridicată
Microbiomul Nu afectează negativ microbiomul Posibil efect negativ asupra microbiomului