4,4
140 evaluări

Proteină excelentă, deși mai scumpă, atunci când nu doriți să beți versiunea cu lapte. Până acum am încercat doar limonada de căpșuni și mi se pare grozavă, foarte acrișoară dar în același timp dulce, doar limonadă. Categoric nu ezitați. Ar fi bine dacă Vilgain ar face și pungi de testare a acestor proteine, pentru că să plătești atâția bani pentru ceva ce nu știi dacă îți va plăcea s-ar putea să nu fie pentru toată lumea. Lemon splash este încă un pic mai bun pentru mine și dacă ar trebui să cumpăr din nou unul, ar fi lămâie. Este un bun înlocuitor pentru proteinele din lapte (îmi fac rău), dar nici nu mă văd bându-l în fiecare zi.

Nu-mi place absolut deloc proteina, am încercat-o acum și gustul brânzei din ea, are gust de sucuri gastrice... așa că dezgustă
3

De când nu mi-a mai plăcut proteina clasică, iar singura dată când era plăcut să o mănânc era în fulgii de ovăz, aceasta este un succes total pentru mine. Are gust de apă ușor aromată, fără senzație de greutate, fără miros de shaker chiar dacă uiți de el. Teribil de plăcut de consumat. Aștept cu nerăbdare vara, când îi voi adăuga gheață și niște fructe și voi face un shake proteic. Sper că pe viitor va exista și o versiune kilo și niște arome de fructe.

De la prima mea comandă, am fost puțin sceptic și îngrijorat de felul în care produsul în sine va avea gust și va funcționa. După prima înghițitură, am fost plăcut surprins, deoarece nu numai că am fost surprins de gustul său de limonadă cu adevărat de căpșuni, dar nu avea deloc gustul sau nu semăna deloc cu "sucurile de stomac", așa cum au scris mulți oameni în recenziile de aici. Principalul lucru este să nu te descurajeze mirosul ușor ciudat, pentru că mirosul chiar nu se potrivește cu acest gust minunat. Mi-l pot imagina ca o băutură ideală de vară răcoritoare și mai ales instantanee + pentru mine un avantaj uriaș că conține practic doar proteine, deci pentru rime și diete este într-adevăr TOP! O recomand cu siguranță. De asemenea, ceea ce m-a bucurat foarte mult la a doua mea comandă a fost faptul că au început să facă proteinele nu într-o pungă, ci într-un recipient de plastic frumos și la îndemână. Mulțumesc

I-am dat două șanse, dar coada, nu se poate așa ceva 🫣🙄 Regret într-un fel că nu am citit mai devreme recenziile. Deși oricum nu m-ar fi convins să nu-l cumpăr. 😵‍💫

Am fost foarte interesată de acest produs. Întotdeauna mi-am dorit ceva asemănător, dar în toate celelalte magazine existau doar proteine din lapte. Am comandat acest produs din curiozitate și sunt încântată! Are gustul unei adevărate limonade cu lămâie. Nu este prea îndulcit și gustul este uimitor. Solubilitatea este grozavă, fără cocoloașe (am folosit un Shaker cu o bilă). O alegere excelentă pentru vară! Dar este minunat și iarna. Îl recomand cu mare drag! Cu siguranță îl voi adăuga și eu la următoarea mea achiziție. Sperăm că vor exista și alte arome la un moment dat.

Ei bine, nu știu, cred că sunt ciudat. Am cumpărat această proteină din cauza recenziilor grozave, dar nu am fost atât de impresionată de acest produs. Ideea este grozavă, are o aromă foarte bună la început (cred că a fost nostalgia de la Tang), dar la final are un gust ciudat pe care nu-l poți trece. Înțeleg că a face un produs proteic gustos presupune multă muncă, dar aici gustul de săpun după gust m-a deranjat foarte mult. Cine știe, poate mă voi obișnui cu el... dar pentru acest preț, aș fi putut cumpăra o altă proteină de calitate mai bună. Dar, din nou, după cum am citit, nu multă lume apreciază proteinele clasice din zer, mie îmi plac cele clasice (de exemplu BioTech). Cred că am o paletă inversată. :D

Deci, gustul pentru mine -10/10, chiar nu-mi place și nici prietenului meu nu-i place. Am avut câteva arome de la Myprotein și am vrut să încerc Vilgain și am fost încântat de limonadă, dar nu prea îmi place.

Abia așteptam limonada, dar aroma de piersică este aproape imposibil de băut, are un gust neplăcut. Am rezistat de 3 ori când am dat banii pe ea, apoi m-am întors la proteina clasică. Poate că poate că lămâia va fi mai acră și va domoli gustul de după gust, dar piersica chiar nu face asta pentru mine.

În mod normal, nu scriu recenzii, dar această proteină m-a surprins cu adevărat. Este o opțiune excelentă în locul proteinei clasice din lapte, pe care nici măcar nu am putut să o termin pentru că mi-a făcut rău. Am cumpărat limonada de căpșuni, gust 8/10, rece și mai bine. Are un pic din acel post-gust de "proteină", dar era de așteptat. Pentru mine este o bombă totală, doar un suc proteic, o să mai comand din nou 🍓💯.

După ce am citit recenziile, care erau amestecate, am fost puțin îngrijorată, deoarece sunt sensibilă la gusturi, dar nu am nimic de reproșat acestui produs. Sigur, nu este o limonadă prea îndulcită, dar, de fapt, nici nu ar trebui să fie. Deoarece proteinele clasice sunt greu de băut pentru mine, acesta este un înlocuitor excelent. Vă recomand să puneți gheață în ea, câteva picături de lămâie în plus și se va bea delicios!