Vilgain Afine de pădure liofilizate – gust și aromă bogată, liofilizate delicat, conținut ridicat de fibre
Vilgain Afine liofilizate - afine parfumate, gustoase, bogate în vitamine și minerale
Bucurați‑vă de afine (aproape) proaspete chiar și în afara sezonului. Afinele liofilizate au același gust ca afinele proaspăt coapte pe tot parcursul anului. Acestea pot îmbunătăți orice fel de mâncare dulce sau desert atât prin aromă, cât și prin încărcătura de vitamine care nu sunt distruse prin liofilizare (uscare prin congelare).
Congelarea rapidă păstrează aroma, gustul și conținutul de vitamine și minerale
Cum funcționează, de fapt, procesul de liofilizare? Afinele sau alte fructe (chiar și legumele) sunt supuse la o congelare profundă și apoi sunt uscate lent în vid pentru a elimina complet apa. Prin acest proces, fructele își recapătă lejeritatea tipică și își păstrează culoarea, aroma și gustul. În plus, fructele sunt pline de vitamine, care se păstrează ca și cum ar fi proaspete, deoarece nu sunt afectate de căldură. Afinele sunt apreciate nu numai pentru profilul lor de aromă deosebit, ci și pentru conținutul ridicat de vitamina C, fibre și alte substanțe benefice, cum ar fi flavonoidele și antocianinele, care sunt antioxidanți benefici pentru sănătate.
Îmbunătățirea terciurilor, iaurturilor, musli, decorarea deserturilor sau înlocuirea fructelor proaspete? Fructele Lyo le pot face pe toate!
Puteți folosi fructe liofilizate oriunde folosiți fructe proaspete. Îl puteți folosi pentru a decora și aromatiza terciul, iaurtul, musli cu lapte sau smoothie‑uri. Este, de asemenea, foarte popular pentru patiseri, deoarece face decorarea deserturilor simplă și eficientă. Afinele pot fi apoi folosite întregi sau zdrobite între degete pentru a crea o pulbere fină de afine, datorită uscării perfecte. Fructul liofilizat mai are o proprietate perfectă - odată ce îl înmuiați în apă, se va umfla din nou și își va recăpăta dimensiunea și textura inițială, fiind imposibil de distins de fructul clasic proaspăt.
Vilgain Afinele liofilizate în puncte:
- Afine liofilizate
- își păstrează culoarea, aroma și gustul
- conțin vitamine și minerale
- pentru aromatizarea terciurilor, iaurturilor, musli sau smoothie‑uri
- pot fi folosite ca un fruct proaspăt clasic
Ingrediente
Afine întregi liofilizate(Vaccinium Myrtilius) 100%.
Țara de origine.
Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | 50 g | |
Valoare energetică | 1557 kJ / 372 kcal | 779 kJ / 186 kcal |
Grăsimi | 2,1 g | 1,1 g |
- din care acizi grași saturați | 0,2 g | 0,1 g |
Carbohidrați | 76 g | 38 g |
- din care zaharuri | 62 g | 31 g |
Proteine | 4,6 g | 2,3 g |
Sare | 0,02 g | 0,01 g |
Aviz
- Alimente.
- A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.