Sos teriyaki – sos japonez umami fabricat din ingrediente tradiționale, fără OMG‑uri și conservanți artificiali, pentru carne și marinate

Sos teriyaki – sos japonez umami fabricat din ingrediente tradiționale, fără OMG‑uri și conservanți artificiali, pentru carne și marinate
Sos clean label din ingrediente tradiționale japoneze 🇯🇵
Baza sărată a sosului de soia este îmbunătățită cu vinul de orez BIO Mirin, condimentele ușor picante Shichimi Togarashi și alga Kombu. Rezultatul este un sos teriyaki autentic, cu un profil umami bogat, fără aditivi adăugați.
Combo de arome 100% naturale
cu accent pe umami
Bucătărie japoneză în confortul de acasă
Potrivit pentru prăjirea cărnii și a legumelor, excelent pentru a ridica nivelul marinadelor pentru pui, vită sau pește. Adaugă strălucire și aromă preparatelor stir‑fry și completează perfect bolurile de orez. Adăugați suculență, caramelizare și o profunzime de aromă exotică inconfundabilă creațiilor dvs.
Ingrediente
Sos de soia (apă, boabe de soia, sare, zahăr, făină de grâu ) 40%, apă, zahăr din trestie, Mirin ( orez dulce*, shochu*(apă, orez*), orez*, sare de mare), oțet de orez, usturoi, ghimbir, boia afumată, amestec de condimente Shichimi Togarashi (chilli, piper, coajă de yuzu, susan negru, susan alb, piper japonez, ghimbir, alge verzi) 0,27 %, piper, alge kombu* 0,07 %.
*Provine din agricultura ecologică.
Avertizare pentru alergici: Alergenii sunt evidențiați în compoziția produsului. Poate conține urme de crustacee, moluște, pește, ouă, lapte, nuci, țelină, muștar, lupin, dioxid de sulf și sulfiți.
Tabele calorice
100 ml | |
Valoare energetică | 751 kJ / 171 kcal |
Grăsimi | 0,2 g |
- din care saturate | < 0,1 g |
Carbohidrați | 38 g |
- din care zaharuri | 34 g |
Proteine | 3 g |
Sare | 9,1 g |
Aviz
- Alimente, cu zahăr.
- A se păstra într‑un loc întunecos, la 4 - 25 °C.
- După deschidere, păstrați la o temperatură de până la 10 °C și utilizați în termen de 4 săptămâni.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.