4,6
215 evaluări

Gust plăcut, la fel ca limonada de zmeură, fără postgust.

Aroma de merișor este delicioasă și nu am de ce să mă plâng. Cu toate acestea, în ceea ce privește fructul dragon, mi se pare foarte amar. Am lăsat proteina să stea o vreme. Data viitoare mă voi întoarce din nou la merișor.

Se spumează mult, așa că am lăsat spuma să stea în frigider timp de aproximativ 15 minute, deoarece face proteina mult mai bună / mai picantă. Solubilitatea este grozavă. În ceea ce privește aroma de fructe dragon, este destul de dulce, dar gustoasă în același timp. Eu consum Clear Whey protein din când în când, pentru că e ușor să bei peste măsură și o dată pe săptămână, de exemplu, e o super revenire punctuală la o super limonadă cu o super compoziție de macronutrienți.

Nu-mi plac proteinele din lapte, așa că această variantă este mult mai plăcută pentru mine, dar chiar nu se pufnește bine, iar finalul cu bucățile de proteine nu mai este bun.

Gustul lăptos al proteinelor mă enerva. Această proteină este o schimbare absolută. Un gust răcoritor grozav care este minunat în zilele calde de vară.

Nu este un miracol, dar este în regulă.

Cea mai bună proteină. Nu mi-a plăcut încă niciuna dintre cele obișnuite, dar aceasta este super caldă.

Dulce și bun, cu gustul tipic de proteine. Are și acea coadă artificială care are un gust nostalgic ca o gelatină ieftină, dar cu gustul de pepene galben nu este direct rău. În general aș mai cumpăra din nou.

Gustul este grozav, doar că are nevoie de un shaker mai înalt, altfel durează mult timp să se amestece :)

Mai bine decât mă așteptam:), este o proteină sub formă de pulbere, deci, va exista întotdeauna un miros de chimie, dar proteina claer este răcoritoare.