Vilgain Falafel – conținut ridicat de proteine vegetale, un pachet este suficient pentru 20 de bile, vegan și fără gluten
Vilgain Falafel – conținut ridicat de proteine vegetale, un pachet este suficient pentru 20 de bile, vegan și fără gluten
Vilgain Falafel - amestec tradițional din Asia de Est pentru prepararea TOP bilelor de năut
Falafel este un fel de mâncare vegetariană din Orientul Mijlociu în formă de bile. Se prepară din năut înmuiat și măcinat, amestecat cu ierburi, condimente și adesea făină pentru a obține consistența potrivită. Aceasta este apoi modelată în bile mici sau chifteluțe și, de obicei, este prăjită pentru a obține o crustă exterioară crocantă.
Noi v‑am ușurat tot efortul și v‑am pregătit un amestec instantaneu de falafel care vă poate oferi un gust de Arabia în doar 10 minute.
Bogat în proteine vegetale
Ce ar fi falafelul tradițional fără năut? Năutul, o leguminoasă bogată în proteine vegetale, fibre, vitamine și minerale, reprezintă mai mult de jumătate din conținutul amestecului nostru. Restul este alcătuit din alte ingrediente, cum ar fi orezul sau amarantul, care completează profilul nutrițional și aromatic al biluțelor. Acestea sunt asezonate cu o combinație de condimente selectate cu măiestrie, care va face ca falafelul tău de casă să aibă gustul unui restaurant arab.
Vegan, fără OMG, fără gluten 🌾.
Vilgain Falafel Mix este un amestec natural vegan, fără nici un bob de gluten sau ingrediente modificate genetic. Datorită procesării prin extrudare, amestecul este instant, așa că nu trebuie să îl înmuiați în prealabil sau să îl prelucrați în alt mod pentru mult timp. Extruzia va crește, de asemenea, disponibilitatea nutrienților din alimente și va reduce antinutrienții, ceea ce poate îmbunătăți și mai mult digestibilitatea și absorbția proteinelor și a altor nutrienți.
20 de bile falafel în fiecare pachet
Un pachet (200 g) pregăteşti aproximativ 20 de bile falafel, ceea ce înseamnă 2‑4 porții. Depinde dacă veți mânca falafel ca fel principal sau doar ca parte a unei salate (de exemplu). Are un gust excelent în păine pita, cu sos de iaurt sau hummus, pastă de susan, legume etc. Prepararea este extrem de rapidă și ușoară.
Vilgain Falafel în puncte:
- amestec instant pentru prepararea unui preparat tradițional asiatic
- biluțe de năut condimentate cu un amestec de condimente.
- în mod natural vegan, fără OMG și fără gluten
- bogate în proteine vegetale și fibre
- asezonate cu condimente conform unei rețete tradiționale
- se prepară rapid și uşor
Ingrediente
Năut 59 %, făină de porumb, orez, sare, usturoi uscat, ceapă uscată, amestec de condimente(coriandru, chimen, allspice, scorțișoară, ghimbir, nucșoară, piper), boabe de amarant.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1646 kJ / 395 kcal |
Grăsimi | 3,8 g |
- din care saturate | 0,8 g |
Carbohidrați | 55 g |
- din care zaharuri | 4,4 g |
Fibre | 14 g |
Proteine | 14,5 g |
Sare | 3,3 g |
Instrucțiuni de utilizare
- Se toarnă 200 ml de apă rece și 2 lingurițe de ulei în 200 g de amestec.
- Se amestecă bine aluatul, se lasă să stea timp de 5 minute.
- Formați bile cu mâna umedă și prăjiți‑le într‑o friteuză la 190 - 200 °C până devin aurii.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.