4,2
46 evaluări

Parfum minunat. Doar durabilitatea ar putea fi mai mare, dar sunt mulțumită

Înțeleg că s-ar putea să nu se potrivească unor persoane, dar pentru mine este un parfum deodorant complet original, durează mult timp.

Destul de frumos deo. Rezistă toată ziua, cel mult mai mult mă mai dau o dată cu un swipe și apoi nu mai este nevoie. Voi cumpăra din nou. Mirosul este foarte plăcut, nu este intruziv.

Un deodorant natural cu ingrediente naturale foarte bune. Cu toate acestea, nu mi-a plăcut prea mult parfumul de eucalipt. Ar fi fost bine să aibă și un parfum de lavandă.

Este minunat că conține substanțe aparent inofensive... pe de altă parte mă aștept ca produsul să funcționeze, ceea ce din păcate nu s-a întâmplat aici... pentru mine este total nefuncțional, așa că am cumpărat un deodorant obișnuit care servește scopului și l-am aruncat pe acesta, este păcat.

Parfum răcoritor foarte plăcut (chiar dacă transpiri mai mult). îmi place faptul că deodorantul este cu bilă și lichid.

Mirosul este plăcut, aplicația este grozavă, dar din păcate nu funcționează așa cum am sperat, mai ales în timpul sportului trebuie să o susțin cu un alt ajutor. Nu voi mai cumpăra din nou.

a fost un cadou și se presupune că eficacitatea nu este mare lucru, dar înțeleg că este dificil să o fac fără ingrediente industriale, va trebui să continui căutarea unui deodorant funcțional

Miroase frumos, dar trebuie să îl folosești de 4-5 ori pe zi, în funcție de cât de mult transpiri.

Am puțin timp la dispoziție, așa că e prea devreme pentru o recenzie.