Vilgain Aluat de pizza americană din speltă BIO – pentru prepararea pizzei de casă în stil american, aluat din speltă, mai pufos și mai consistent, doar 7 ingrediente naturale din Italia
Vilgain Aluat de pizza americană din speltă BIO – pentru prepararea pizzei de casă în stil american, aluat din speltă, mai pufos și mai consistent, doar 7 ingrediente naturale din Italia
Aluat de pizza cu spelta foarte pufos, direct din Italia
Nimic nu se compară cu mirosul de pizza proaspăt coaptă direct din cuptor. De aceea, am adăugat încă un membru la familia noastră Vilgain Pizza Base. Noua rețetă face ca aluatul să fie mai gros și mai bogat, așa că, dacă vă plac pizzele mai pline, în stil american, cu margini crocante,
este versiunea potrivită pentru dvs.
Pregătire rapidă
în 10 minute chiar și cu coacere
Pregătirea unei cine echilibrate nu poate fi mai ușoară. Adăugați ingredientele alese în aluat și coaceți totul la 220 °C timp de 7 - 8 minute.
Desfaci ambalajul
Adăugați ceea ce doriți
- 3 min -
Coaceți în cuptor la 220 °C
- 7 min.
Ați terminat.
- 10 min -
Formulă specială cu o formulă ultra pură și simplă
Baza constă doar din câteva ingrediente naturale selectate, fără conservanți, coloranți și arome, pentru a obține cel mai bun gust și cea mai bună valoare nutritivă.
Super moale, ușor crocantă pe margine
În timpul producției, punem un accent maxim pe alegerea tipurilor de făină, care trebuie să asigure o bună creștere a aluatului, crocant și gust. Rezultatul este extra moale, marginile plăcut crocante, iar lățimea aluatului poate prelua o porție bună de ingrediente, în funcție de gustul dumneavoastră.
Prin ce se deosebește spelta de grâu?
Nu există nicio afirmație directă conform căreia spelta ar fi mult mai bună decât grâul. Ambele cereale au propriile lor caracteristici unice și oferă beneficii diferite.
Comparați Bazele de pizza Vilgain
Vilgain Aluat de pizza | Vilgain Aluat pentru pizza grande | Vilgain Pizza Crust | Vilgain Aluat de pizza fără gluten |
Dimensiune |
Dimensiune |
Dimensiune |
Dimensiune |
Diametru 25 cm | Diametru 32 cm | Diametru 30 cm | Diametru 30 cm |
Structura |
Structura |
Structura |
Structura |
Mai subțire și crocantă | Mai pufoasă, moale în interior și crocantă la exterior | O textură mai pufoasă, moale, ușor crocantă pe margini | Mai subțire și crocantă |
Făină utilizată |
Făină utilizată |
Făină utilizată |
Făină utilizată |
Grâu și semolă | Grâu, soia și orez | Speltă integrală și speltă fină | Grâu fără gluten, hrișcă și porumb |
Timp de dospire |
Timp de dospire |
Timp de dospire |
Timp de dospire |
Timp de dospire standard | Dospire lungă și lentă | Dospire lungă și lentă | Dospire lungă și lentă |
Prelucrare |
Prelucrare |
Prelucrare |
Prelucrare |
Mecanic | Manuală | Utilaj | Manuală |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
Cuptor electric | Cuptor pe lemne | Cuptor electric | Cuptor electric |
Cumpără | Cumpără | Cumpără | Cumpără |
Ingrediente
Făină integrală de spelt* 30%, făină de spelt* 30%, apă, drojdie, ulei de măsline extravirgin* 1,3%, sare, maia de spelt*.
*Provine din agricultura ecologică.
Avertizare privind alergiile: Alergenii sunt evidențiați în conținut. Produsul poate conține urme de soia și muștar.
Tabele calorice
100 g | 150 g (1 felie) | |
Valoare energetică | 1069 kJ / 251 kcal | 1604 kJ / 377 kcal |
Grăsimi | 3,9 g | 5,9 g |
- din care acizi grași saturați | 0,5 g | 0,8 g |
Carbohidrați | 44 g | 66 g |
- din care zaharuri | 0,5 g | 0,8 g |
Fibre | 6,5 g | 9,8 g |
Proteine | 9,5 g | 14,3 g |
Sare | 1,30 g | 1,95 g |
Recomandările producătorului
- Preîncălziți cuptorul la 220°C.
- Coaceți pe hârtie de copt timp de 7 - 8 minute.
- Timpul de coacere poate varia în funcție de cuptorul dvs. și de ingredientele pe care le alegeți pentru pizza.
Avertizare
- Alimente.
- A se păstra la loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Ambalat într‑o atmosferă protectoare.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.