Vilgain Vișine liofilizate – liofilizate delicat, cu gust ușor acrișor, sursă naturală de vitamine și melatonină
Vilgain Vișine liofilizate – liofilizate delicat, cu gust ușor acrișor, sursă naturală de vitamine și melatonină
Vilgain Vişine liofilizate - vişine parfumate fără sămburi și bogate în vitamine și minerale
Bucurați‑vă de vişine (aproape) proaspete chiar și în afara sezonului. Vişine liofilizate au gustul de abia coapte pe tot parcursul anului. Ele pot îmbogăți orice fel de mâncare dulce sau desert atât prin aromă, cât și prin încărcătura de vitamine care nu sunt distruse prin liofilizare (uscare prin congelare).
Congelarea rapidă păstrează aroma, gustul și conținutul de vitamine și minerale
Cum funcționează, de fapt, procesul de liofilizare? Vişine sau alte fructe (chiar și legumele) sunt supuse la o congelare profundă și apoi sunt uscate lent în vid pentru a elimina complet apa. Prin acest proces, fructul își recapătă lejeritatea tipică și își păstrează culoarea, aroma și gustul. În plus, fructele sunt pline de vitamine, care se păstrează ca și cum ar fi proaspete, deoarece nu sunt afectate de căldură. Vişine sunt apreciate nu numai pentru profilul lor de aromă deosebit, ci și pentru conținutul de melatonină, un hormon care reglează somnul, și potasiu, un mineral important pentru reglarea tensiunii arteriale și pentru buna funcționare a mușchilor și a nervilor. De asemenea, sunt o sursă bună de fibre, care sprijină digestia, și de antioxidanți polifenoli și acid elagic.
Îmbogățesc terciurile, iaurturile, musli, decorează deserturile sau înlocuiesc fructele proaspete? Fructele Lyo le pot face pe toate!
Puteți folosi fructe liofilizate oriunde folosiți fructe proaspete. Îl puteți folosi pentru a decora și aromatiza terciul, iaurtul, musli cu lapte sau smoothie‑uri. Este, de asemenea, foarte popular pentru patiseri, deoarece face decorarea deserturilor simplă și eficientă. Vişine pot fi apoi folosite întregi sau le puteți zdrobi între degete - procesul perfect de uscare creează o pulbere fină de vişine. Fructele liofilizate mai au o proprietate perfectă - odată ce le înmuiați în apă, se vor umfla din nou și își vor recăpăta dimensiunea și textura inițială, fiind imposibil de distins de fructele proaspete clasice.
Vilgain Vişine liofilizate în puncte:
- Vișine uscate prin liofilizare
- își păstrează culoarea, aroma și gustul
- conțin vitamine și minerale
- pentru aromatizarea terciului, iaurtului, musli sau smoothie‑urilor
- pot fi folosite ca un fruct proaspăt clasic
Ingrediente
Tabele calorice
100 g | 50 g | |
Valoare energetică | 1481 kJ / 354 kcal | 742 kJ / 177 kcal |
Grăsimi | 3,2 g | 1,6 g |
- din care acizi grași saturați | 0,7 g | 0,4 g |
Carbohidrați | 63 g | 32 g |
- din care zaharuri | 63 g | 32 g |
Proteine | 5,7 g | 2,9 g |
Sare | 0,03 g | 0,02 g |
Aviz
- Alimente.
- A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat, ferit de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.