Vilgain Sirop de cicoare – îndulcitor natural cu fibre și zahăr minim
Îndulcește-ți mâncarea și băutura în mod natural și cu puține calorii
Siropul din rădăcină de cicoare este o excepție față de alte siropuri din mai multe puncte de vedere. Este produs printr‑o metodă delicată din rădăcină de cicoare, are un gust plăcut dulce și o consistență groasă. În comparație cu zahărul sau cu alte siropuri, este potrivit pentru îndulcirea zilnică și pentru dietă și nu conține îndulcitori sau coloranți adăugați.
Sirop (aproape) fără zahăr? Exact.
Nu este magie. Este siropul de rădăcină de cicoare. Acesta conține doar 6% zahăr (ceea ce îl face potrivit pentru persoanele cu diabet de tip 1 și 2), are multe fibre și un indice glicemic scăzut, astfel încât după consum nu vei avea o creștere rapidă aglicemiei. Prin urmare, nu îți va fi foame prea curând.
69% fibre pentru o digestie mai bună
Conținutul ridicat de fibre prebiotice (inulină ) este benefic pentru sistemul digestiv. Inulina nu este absorbită în intestinul subțire, ci călătorește spre intestinul gros, unde servește drept prebiotic - hrană pentru bacteriile benefice.
Un tract digestiv sănătos este asociat cu multe alte beneficii pentru sănătate, precum și cu o absorbție optimă a nutrienților din alimente.
Metoda de producție eficientă asigură o mai bună calitate a siropului
Siropul nostru de cicoare este produs prin hidroliză enzimatică . Acest lucru asigură o calitate ridicată și o consistență mai fină în comparație cu producția obișnuită prin prăjire.
Nu veți găsi un îndulcitor mai funcțional și mai versatil
Cu gustul său dulce, dar cu o valoare nutritivă excelentă, siropul de cicoare este un îndulcitor absolut fenomenal pentru orice bucătărie. Adăugați‑l la cafeaua de dimineață, când coaceți bunătăți sănătoase, în sosuri sau oriunde altundeva.
Comparați siropul nostru de cicoare cu siropul de agave obișnuit
Vilgain Sirop de cicoare | Sirop de agave obișnuit |
Origine |
Origine |
Rădăcină de cicoare | Seva plantei de agave |
Fişier principal |
Fişier principal |
Inulină (fibră prebiotică) | Fructoză (zahăr) |
Gust |
Gust |
Delicat dulce, mai puțin intens | Foarte dulce, intens |
Indicele glicemic |
Indicele glicemic |
Scăzut | Scăzut |
Conținutul de carbohidrați |
Conținutul de carbohidrați |
Aproximativ 6 g/100 g | Aproximativ 76 g/100 g |
Conținutul de fibre |
Conținutul de fibre |
Aproximativ 65 g/100 g | 0 g |
Valoarea energetică |
Valoarea energetică |
Aproximativ 160 kcal / 100 g | Aproximativ 310 kcal/100 g |
Cumpără |
Ingrediente
Extract de rădăcină de cicoare 100%.
Țara de origine: UE.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 654 kJ / 162 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- din care saturate | 0 g |
Carbohidrați | 6 g |
- din care zaharuri | 6 g |
Fibre | 69 g |
Proteine | 0 g |
Sare | 0 g |
Aviz
- Un îndulcitor de masă pe bază de cicoare.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.