Vilgain Sirop de cicoare ⁠–⁠ îndulcitor natural cu fibre și zahăr minim

Vilgain Sirop de cicoare ⁠–⁠ îndulcitor natural cu fibre și zahăr minim

100% garanție de returnare a banilor Dacă nu sunteți mulțumit, vă vom returna banii.

🌱🔥
Îndulcește-ți mâncarea și băutura
natural și cu puține calorii

Siropul din rădăcină de cicoare este o excepție de la alte siropuri din multe puncte de vedere. Este produs printr‑o metodă delicată din rădăcină de cicoare, are un gust dulce plăcut și o consistență groasă.

Potrivit pentru îndulcirea zilnică și pentru dietele de slăbire

Nu conține conservanți sau coloranți adăugați

Sirop (aproape) fără zahăr?
Exact ✔️

Siropul din rădăcină de cicoare conține doar 6% zahăr (și, prin urmare, este potrivit pentru persoanele cu diabet de tip 1 și de tip 2), multe fibre și un indice glicemic scăzut, deci nu va provoca o creștere rapidă a zahărului din sânge. Prin urmare, nu vă va mai fi foame după un timp.

Doar 162 kcal per 100 g

Potrivit și pentru persoanele cu diabet

Indice glicemic scăzut (IG < 5)

69% fibre pentru o digestie mai bună

Conținutul ridicat de fibre prebiotice (inulină) aduce beneficii sistemului digestiv. Inulina nu este absorbită în intestinul subțire, ci ajunge în intestinul gros, unde servește drept prebiotic - hrană pentru bacteriile benefice. Un tract digestiv sănătos este asociat cu multe alte beneficii pentru sănătate, precum și cu absorbția optimă a nutrienților din alimente.

Metodă eficientă de producție prin hidroliză

Hidroliza enzimatică asigură o calitate ridicată constantă și, de asemenea, o consistență mai fină în comparație cu prăjirea convențională.

1. Descompunerea enzimatică a inulinei în fructoză și glucoză

2. Filtrare și concentrare pentru o consistență groasă a siropului

Nu veți găsi un îndulcitor mai funcțional și mai versatil

Cu gustul său dulce, dar cu o valoare nutritivă excelentă, siropul de cicoare este un îndulcitor absolut fenomenal pentru orice bucătărie. Adăugați‑l la cafeaua de dimineață, atunci când coaceți bunătăți sănătoase, în sosuri sau oriunde altundeva.


Comparați siropul nostru de cicoare cu siropul de agave obișnuit

Vilgain Sirop de cicoare Sirop de agave obișnuit
Origine
Origine
Rădăcină de cicoare Seva plantei de agave
Fişier principal
Fişier principal
Inulină (fibră prebiotică) Fructoză (zahăr)
Gust
Gust
Delicat dulce, mai puțin intens Foarte dulce, intens
Indicele glicemic
Indicele glicemic
Scăzut Scăzut
Conținutul de carbohidrați
Conținutul de carbohidrați
Aproximativ 6 g/100 g Aproximativ 76 g/100 g
Conținutul de fibre
Conținutul de fibre
Aproximativ 65 g/100 g 0 g
Valoarea energetică
Valoarea energetică
Aproximativ 160 kcal / 100 g Aproximativ 310 kcal/100 g

Ingrediente

Extract de rădăcină de cicoare 100%.

Țara de origine: UE.

Tabele calorice

100 g
Valoare energetică
654 kJ / 162 kcal
Grăsimi
0 g
- din care saturate
0 g
Carbohidrați
6 g
- din care zaharuri
6 g
Fibre
69 g
Proteine
0 g
Sare
0 g
Ambalaj: 350 g
Ambalaj: 700 g

Aviz

  • Un îndulcitor de masă pe bază de cicoare.
  • A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inspiră-te din rețetele cu acest produs

Spumă de proteine ​​de vanilie cu matcha

Spumă de proteine ​​de vanilie cu matcha

Brânză de vaci coaptă cu afine

Brânză de vaci coaptă cu afine

Mealprep pentru o zi

Mealprep pentru o zi

Batoane Nesquik de casă

Batoane Nesquik de casă

Mousse de ciocolată cu proteine

Mousse de ciocolată cu proteine

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Recenzie

Scrie o recenzie
4,8
858 evaluări

Înlocuitor de zahăr gustos, potrivit pentru coacere, iaurt în cantități mici și IG scăzut!

Eu folosesc în fiecare zi 😊

Raport excelent preț/calitate

Foarte bun, îl recomand

Întrebări

2
întrebări cu răspuns
Cât de mult fructoză și glucoză conține Vilgain sirop de cicoare per 100 g? Și câtă inulină?
Dacă are loc scindarea enzimatică a inulinei în fructoză și glucoză, atunci produsul final, siropul, nu mai conține inulină, ci fructoză și glucoză. Am înțeles corect? Iar cele 69 de grame de fibre la 100 de grame de sirop nu sunt constituite nici din inulină, nu-i așa?