Vilgain Aluat de pizza fără gluten – bază de pizza pufoasă din Italia, făcută manual, potrivită pentru persoanele cu boala celiacă
Vilgain Aluat de pizza fără gluten – bază de pizza pufoasă din Italia, făcută manual, potrivită pentru persoanele cu boala celiacă
Alții cumpără împreună
Pizza italiană autentică fără gluten
Chiar și celiacii se pot bucura acum de pizza cu gust de Napoli. Vilgain Aluatul de pizza fără gluten este opusul majorității aluaturilor fără gluten, care creează doar o crustă de pizza uscată și tare. Noi am formulat pizza pentru a fi moale și pufoasă. În plus, o avem făcută manual chiar lângă Roma. Așa că vă puteți bucura de o versiune exclusivă fără gluten a unei delicatese tradiționale italiene, gata în câteva minute.
Gata în 10 minute chiar și cu coacere
Pregătirea cinei nu poate fi mai ușoară. Adăugați ingredientele alese în aluat și coaceți‑le împreună în cuptor la 250‑330 °C timp de aproximativ 5‑7 minute.
Desfaci ambalajul
Adăugați ce doriți
- 3 min -
Coaceți în cuptor timp de 7 minute la 250‑330° C și ați terminat.
- 10 min.
Fără gluten, dar totuși pufos
Produsele de copt fără gluten au o reputație proastă. Aluatul tare și dens inspiră rareori surpriză sau dorința de a‑l mânca din nou. Dar acest lucru nu se aplică pentru aluatul nostru de pizza fără gluten.
Chiar dacă conține mai puțin de 20 ppm de gluten, vă veți bucura de el cu o textură moale ca o plapumă.
Rețetă specială cu grâu fără gluten în rolul principal
Baza constă în doar câteva ingrediente selecte care, împreună, creează un profil de aromă unic.
Cultivarea locală și producția artizanală
Ingredientele de bază sunt cultivate local în fermă de către furnizorul nostru. Grâul, hrișca și porumbul provin din zona situată la est de Roma, în însorita regiune Abruzzo, o regiune cu sol de calitate, unde are loc și prelucrarea artizanală a pizzei.
Care este diferența dintre pizzele noastre?
Deși nu pare la prima vedere, există câteva diferențe între preparatele noastre de bază. În afară de diferența evidentă de formă, principala diferență constă în tipul de făină folosită și, prin urmare, în textura și digestibilitatea lor ulterioară.
Vilgain® Aluat de pizza | Vilgain® Aluat pentru pizza grande | Vilgain® Aluat de pinsa | Vilgain® Aluat fără gluten pentru pizza |
Formă |
Formă |
Formă |
Formă |
Rotund | Rotund | oval alungit până la dreptunghiular | Rotund |
Mărimea |
Mărimea |
Mărimea |
Mărimea |
diametru 25 cm | diametru 32 cm | dimensiuni 35 x 19 cm | diametru 30 cm |
Structură |
Structură |
Structură |
Structură |
subțire și crocantă | mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață | mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață | subțire, ușor pufoasă și crocantă |
Făină folosită |
Făină folosită |
Făină folosită |
Făină folosită |
grâu și semolă | grâu, soia și orez | grâu, soia și orez | grâu, hrișcă și porumb fără gluten |
Timp de dospire |
Timp de dospire |
Timp de dospire |
Timp de dospire |
timp de dospire standard | dospire lungă și lentă | dospire lungă și lentă | dospire lungă și lentă |
Prelucrare |
Prelucrare |
Prelucrare |
Prelucrare |
automate | Manual | Manual | Manual |
Modalitatea de coacere |
Modalitatea de coacere |
Modalitatea de coacere |
Modalitatea de coacere |
cuptor electric | cuptor cu lemne | cuptor pe lemne | cuptor electric |
Cumpără | Cumpărați | Cumpără | Cumpără |
Ingrediente
Amidon de grâu fără gluten, apă, amidon de porumb, starter de porumb(apă, făină de porumb), ulei de măsline extravirgin, fibre de inulină (cicoare), emulgator: celuloză, dextroză, amidon modificat, sare, făină de hrișcă, fibre de psyllium, stabilizator: gumă de xantan.
Calitatea ingredientelor
- 2x în regulă
- 2x relativ ok
- 1x aveți grijă
Tabele calorice
Diametru: aprox. 30 cm
100 g | |
Valoare energetică | 1101 kJ / 260 kcal |
Grăsimi | 2,7 g |
- din care saturate | 0,4 g |
Carbohidrați | 57 g |
- din care zaharuri | 2,7 g |
Fibre | 3 g |
Proteine | 0,5 g |
Sare | 1,3 g |
Instrucțiuni de utilizare
- Se condimentează și se coace într‑un cuptor static preîncălzit la 250 - 330 °C timp de aproximativ 5 - 7 minute.
- Dacă folosiți un cuptor cu temperatura maximă de 250 °C, puteți folosi hârtia furnizată în loc de o foaie de copt.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros, uscat și întunecat.
- Nu expuneți la lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.