Vilgain Ulei de cocos MCT C8 – cu un conținut ridicat de acid caprilic, 100% origine naturală, din Sri Lanka
Vilgain Ulei de cocos MCT C8 – cu un conținut ridicat de acid caprilic, 100% origine naturală, din Sri Lanka
Vilgain Ulei de nucă de cocos MCT C8 - ulei benefic de înaltă calitate
Uleiul MCT este o grăsime vegetală populară obținută din pulpă de nucă de cocos. Acesta este metabolizat diferit față de grăsimile obișnuite și poate fi utilizat mai rapid ca sursă de energie.
Cel puțin 99% acid caprilic (C8)
Am obținut o concentrație ridicată de C8 prin fracționarea uleiului brut de nucă de cocos. Acest proces elimină ceilalți acizi grași care sunt prezenți în mod normal în ulei. Cu C8 a fost observat cel mai mare și mai puternic efect în studii [1, 2]. Uleiurile MCT de calitate inferioară conțin adesea cantități mici de acid caprilic sau sunt diluate cu uleiuri vegetale mai ieftine.
O sursă de energie rapidă și sațietate crescută
În studiile [3, 4], s‑au observat îmbunătățiri ale sănătății intestinale și ale absorbției nutrienților din alimentele ingerate, precum și efecte pozitive asupra microbiotei intestinale. În câteva zeci de minute după consum, este procesată de ficat și nu este stocată ca grăsimile convenționale. Cu toate acestea, pentru persoanele active, capacitatea sa de a furniza organismului nostru energie foarte rapidă și curată va fi deosebit de importantă, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea performanțelor de anduranță. Într‑un studiu [5], a fost observat efectul asupra reducerii producției de acid lactic, care se acumulează în mod natural în mușchi în timpul sportului și afectează negativ performanța generală.
În studiile [6, 7], a existat o eliberare crescută a hormonilor peptidă YY și leptină după consumul de ulei MCT, ceea ce poate duce la o creștere a sațietății și o scădere a apetitului.
Digestibilitate excelentă
Uleiurile MCT se descompun în acizi grași (AG) și sunt absorbite mai rapid decât grăsimile convenționale. Acestea călătoresc prin fluxul sanguin direct la ficat, unde sunt oxidate prin intermediul mitocondriilor și produc acetil‑CoA ca sursă de energie utilizabilă pentru sportivii de anduranță sau ca substrat pentru formarea corpului cetonic. Grăsimile MCT sunt utilizate mai eficient decât grăsimile normale și au o tendință mai redusă de a fi stocate în depozitele de grăsime.
În salate, terciuri, cafea, smoothie, pur și simplu oriunde
Uleiul are un gust și o aromă neutră, astfel încât îl puteți adăuga la orice fel de mâncare sau băutură pentru a o îmbunătăți. De asemenea, poate fi consumat ca atare.
Vilgain Ulei de nucă de cocos MCT C8 în puncte:
- ulei MCT de înaltă calitate din pulpă de nucă de cocos
- 100% de origine naturală
- conținut ridicat de acid caprilic (C8)
- sursă excelentă de energie pentru organism și creier
- fără gust și fără miros
Ingrediente
100% ulei de nucă de cocos MCT.
Țara de origine.
Tabele calorice
100 g | 15 g | |
Valoare energetică | 3478 kJ / 846 kcal | 522 kJ / 127 kcal |
Grăsimi | 94 g | 14 g |
- din care acizi grași saturați | 94 g | 14 g |
Carbohidrați | 0 g | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g | 0 g |
Proteine | 0 g | 0 g |
Sare | 0 g | 0 g |
Dozaj: 15 ml (1 lingură)
Doze în pachet: 33
Instrucțiuni de utilizare:
- Inițial, începeți cu o porție mai mică: o linguriță (5 ml).
- Creșteți treptat până la o lingură (15 ml).
- Luați 1 porție pe zi.
- Nu este potrivit pentru gătit la peste 120 °C.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.