Vilgain Sos Chilli - extra picant, din ardei afumat, cu trei tipuri chilli
Nu ar trebui ca un sos chilli bun să fie picant? Greșit. Sosul de Chilli potrivit ar trebui să ardă cum trebuie și să aibă un gust minunat în același timp.
Vilgain Smoked Pepper Chilli Sauce are o aromă plăcută de afumătură de ardei afumat, completată de un spectru de trei tipuri de ardei chilli. În sosul rece puteți simți atingerea subtilă și fructată a Bhut Jolokia, puterea intensă a Habanero și cea extra picantă a Carolina Reaper, care este cunoscută pentru nuanțele sale de aromă.
Baza suculentă de artizanat
Mai mult de jumătate din conținut este alcătuit din ardei roșii din Spania, care sunt spălați și inspectați minuțios după ce sunt importați în Republica Cehă. Piesele defecte sunt aruncate pentru a garanta calitatea maximă a produsului final. Apoi sunt afumate timp de mai multe ore pe lemn de fag parfumat, unde capătă aroma lor unică. În cele din urmă, ardeii sunt amestecați, fierți și cernuți manual, astfel încât nicio coajă nu strică consistența plăcută a lichidului și rămâne doar pulpa suculentă.
Bhut Jolokia, Habanero și puiul lor cel mai picant
Am ales pentru sos trei ardei chilli populari, super picanți. Picantul este măsurat pe așa‑numita scală de iuțeală Scoville (SHU). Cei mai blânzi chilli iuți din sosul nostru - habaneros - variază între 100,000 și 350,000 SHU. Bhut Jolokia, mai bine cunoscut sub numele de chilli fantomă, este ambalat cu 800,000 și 1,040.000 SHU. Dar niciunul dintre ei nu se apropie de hibridul lor hilar Carolina Reaper, cu o iuțeală de 1,4 până la 2,2 milioane SHU. Toți ardeii chilli folosiți sunt crescuți în mod sezonier la nivel local în Republica Cehă.
Noua noastră delicatesă cu o rețetă unică, fără conservanți și coloranți artificiali , va fi apreciată de toți iubitorii de mâncare picantă și sperăm că și câțiva noi entuziaști vor contribui la crearea ei. Este perfect în burgeri, în sandvișuri și cu carne. Dacă sunteți un fan al ardeiului iute, îl puteți încerca pe orice și veți găsi noi combinații de arome nesperate care vă așteaptă.
Vilgain Sos chilli în puncte:
- extra picant, sos rece
- o bază de ardei roșu din Spania
- ingrediente făcute manual și de calitate superioară
- combinație de trei ardei chilli de renume mondial
- îndulcit cu zahăr din trestie de zahăr
- fără conservanți și coloranți artificiali
- rețetă unică, perfectă pentru carne sau sandvișuri