Vilgain Peanut Butter Protein Bar BIO – 27% proteine, pe bază de plante și fără zahăr adăugat
Alții cumpără împreună
Baton cu conținut ridicat de proteine acoperit cu ciocolată
O gustare atent concepută, fără zahăr adăugat. Satisface papilele gustative, reface toți cei trei macronutrienți de bună calitate și te umple, oriunde te‑ai afla
3 tipuri de proteine pentru o utilizare optimă
Alunele, proteinele din mazăre și proteinele din orez oferă împreună un spectru complet de aminoacizi. Datorită acestui fapt, batonul are o biodisponibilitate mai mare pentru organismul nostru.
Îndulcitor 100% natural
provenit din fructe și legume
În locul zahărului rafinat, am ales eritritolul. Acesta se găsește în mod natural în unele fructe și este produs prin fermentație din porumb. În comparație cu zahărul, are un indice glicemic mai mic, așa că nu vă va fi din nou foame după un timp.
Indice glicemic
Eritritol
Zahăr
Cu ciocolata nu am trișat
Ciocolata din baton poate că nu are zahăr adăugat, dar cu siguranță nu este lipsită de o doză bună de cacao. Garantăm un minim de 51,5% de cacao în ciocolată, astfel încât vă puteți baza pe o aromă intensă de cacao.
O gustare la îndemână oriunde te‑ai afla
De asemenea, sunt excelente ca o gustare plină de proteine și energie rapidă. Îi vei oferi organismului tău o doză de nutrienți de calitate, îndepărtând în același timp pofta de dulce.
100 g | 40 g | |
Valoarea energetică | 2180 kJ / 524 kcal | 872 kJ / 210 kcal |
Grăsimi | 35 g | 14 g |
- din care acizi grași saturați | 18 g | 7,2 g |
Carbohidrați | 22 g | 8,8 g |
- din care zaharuri | 11 g | 4,4 g |
Fibre | 5,6 g | 2,2 g |
Proteine | 27 g | 11 g |
Sare | 0,27 g | 0,11 g |
Ingrediente
Ciocolată fără zahăr* 17 % (masă de cacao*, alune*, îndulcitor: eritritol*, unt de cacao*, pastă de nucă de cocos*, făină de nucă de cocos*, emulgator: lecitină de floarea-soarelui*), alune*( alune prăjite și albișoare*, sare), unt de cacao*, proteină de mazăre texturată*, sirop de nucă de cocos*, sirop solubil de fibre de tapioca*, proteină de orez*, proteină de mazăre*, cremă de alune* 6,6 % (alune prăjite și albișoare*, sare).
*din agricultură ecologică.
Substanțe solide de cacao: 51,5 %.
Avertizare privind alergiile: alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de nuci, alte fructe cu coajă lemnoasă și semințe de susan.
Aviz
- Alimente, cu îndulcitori.
- A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
- Temperatura de depozitare recomandată este de 15 - 20 °C.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.